-
Podobna zawartość
-
Przez Manesko123
Witam, mam problem ze skrzynią w maccormicku cx 80, silnik perkinsa 80km,
Mianowicie nie działają półbiegi wolne i bieg wsteczny nie działa wcale, na wstecznym traktor bardzo wolno się toczy i po jakimś czasie się zatrzymuje.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc
-
Przez Andrzejek12
, Chcemy kupić ciągnik mccormick ztx 230, działa wszystko ładnie pięknie poza 2 rzeczami ciężko odpał trzeba długo go kręcić i jak jest ciepły też trzeba dość długo kręcić, jak już weźmie to nie ma żadnego wyskoku obrotów czy cokolwiek dymu z komina, nic... Kompletnie i co by mogło być przyczyną
I jeszcze jedno, ciągnik ma skrzynie powershift i ciągnik na ogół trochę szarpie, czego by to mogła by być wina, czy bądź kalibracja by pomogła?
-
Przez lesio321123
Witam serdecznie czy ktoś posiada schemat pompki hamulca lub mógłby mi powiedzieć gdzie powinna znajdować się kuleczka mala że środka ?
Z góry dziękuję wszystkim
-
Przez szogun666
Witam serdecznie.
Panowie prośba o rozszyfrowanie błędu w ciągniku McCormick XTX 215, r. prod 2007, skrzynia biegów - 4 biegi zmieniane dźwignią plus 8 półbiegów zmienianych pod obciążeniem.
Błąd jaki mi wyświetla
SPN 2166 FMI 31
Dodam że ciągnik podczas ruszania podczas puszczania sprzęgła bardzo szarpie. Ruszając na pusto samym ciągnikiem np. z 3- go biegu w większości przypadków jest takie szarpnięcie że ciągnik gaśnie.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam