Producenci sit do kombajnów -Opinie
Przez
marobas, w Części zamienne do kombajnów.
-
Podobna zawartość
-
Przez MARAKAM
Witam ma może ktoś do sprzedania taki rozdrabniacz, lub wie od jakiego kombajnu można dopasować.
-
Przez jacek472
Witam, jak w tytule czy ktoś miał do czynienia z sitami takiego typu, gdyż planuje zakupić sito otworowe do rzepaku do NH tc 5,70, ale sito oskoplast ldw wpadło mi w oko i wydaje mi się to być dobrą opcją, bo myślę że nie powinno się przytykać podczas pracy. cena około 1800 netto, a otworowe myślę że max 600 netto. Jakieś opinie, przemyślenia?
-
Przez Johney98
Witam. Mam problem z rozdzielaczem hydraulicznym w kombajnie bizon sampo 2020. Ma ktoś może namiar na kogoś kto ma taki rozdzielacz? Rozdzielacz się zacina rozłącza i wariuje poprzez brak zablokowania jednej sekcji odcinającej (brak wady elektrycznej) . Dlatego bez zabawy wolał bym wymianę na nowy lub regenerację.
-
Przez Dastan
Jakich firm zakładacie cepy do zachodnich kombajnów, oczywiście chodzi o zamienniki. Jak z ich jakością, której warte są polecenia? Producenta się raczej nie ustali, co najwyżej sygnatury jak JAG, AGV, Granit
-
Przez upadłymtz
Witam. Mam pęknięty pas jezdny górny ( pas klinowy przekazujący napęd z silnika na to duże koło z lewej strony kombajnu) i muszę go wymienić. Czy moglibyście mi polecić pas dobrej jakości, żeby mi się nie rozciągnął zaraz. W Internecie jest wiele ofert ale nie chciałbym po sezonie znowu wymieniać. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-