-
Podobna zawartość
-
Przez zorzyk2
Problem nie dotyczy mnie, tylko mojego znajomego. Otóż ma on agregat prądotwórczy 16KW mocowany na TUZ i napędzany od WOM-u. Mimo tej mocy znamionowej nie jest w stanie zasilić schładzalnika i dojarki przewodowej równocześnie. Moc zainstalowanych silników wynosi ok 4KW. Ciągnik nie odczuwa żadnego obciążenia, a próba włączenia drugiej maszyny z tych wymienionych powoduje, że wywala mu zabezpieczenia na niej. Przy zasilaniu z sieci wszystko gra, a zasilane z agregatu pojedynczo też pracują Pytałem się go o kabel zasilający , z odpowiedzi wygląda na wystarczający ponieważ kiedyś zasilał nim dużą, leżącą dmuchawę do siana, przewód nie grzeje się, tylko poradziłem mu by nie użytkował go w stanie zwiniętym(długość przewodu - kilkanaście m). Nie miałem możliwości sprawdzenia tego namacalnie, a problem znam z opisu. W czym może być przyczyna?
-
Przez Kaszlak79
Witam szanowne grono forumowiczów.
Znalazłem na jednym z portali ogłoszeniowych wiertarkę stołową - załączone zdjęcia.
Google nic nie chce pokazać, sprzedający mówi że tabliczki znamionowej nie ma.
Ktoś coś co wie więcej?? A może ktoś ma taką??
Pozdrawiam.
-
Przez pawelec1997
Witam, kupiłem chiński próbnik wtryskiwaczy i jak sprawdzam wtrysk strasznie lata wskazówka, co z tym zrobić zegar zmienić czy wstawić jakiś zawór zwrotny
Dziś ustawiałem wtryski i kuźwa z 4 końcówek 1 dobra była, i się zastanawiam czy to próbnik do d*py czy te końcówki takie
Bo tem jden aż harczal ładnie pylil a reszta rozpylała i jakoś słabo
Tak on wygląda
-
Przez Kacper43
Cześć,
Nie siedzę w temacie kompresorów, dlatego nawet nie wiem, które firmy warto rozważać.
Potrzebuje kompresor do zastosowań w małym gospodarstwie rolnym.
Pompowanie, odkręcanie/zakręcanie, malowanie, przedmuchiwanie kombajnu z kurzu i brudu i pewno jeszcze czegoś. Jak będę miał, to pewnie zastosowanie się znajdzie
W kwocie do 1000zł coś sie kupi sensownego? 50L pojemności chyba powinno starczyć.
Macie coś co możecie polecić?
-
Przez witek
witam mam takie pytanko własie stoje prze zakupem myjki...jak polecacie na allegro jest tego pełna cena tez sa rózna teraz mam KARCHER o mocy 150bar i sie zastanawim czy szukac czegos podobnego czy czegos wiekszego lub jeszce z jakies innej firmy ??
-