Renault Ceres 95- Nie działa podnośnik
Przez
wojtek11121, w Strefa AgroCeny
-
Podobna zawartość
-
Przez ziemian
Witam,
Nurtuje mnie pytanie czy można skorzystać z programu młody rolnik 2020 pracując normalnie na etacie:
Mam możliwość, przejęcie gospodarstwa po rodzicach jednakże pracuje na etacie z którego nie chcę rezygnować i teraz pytanie numer 1:
1/ czy mogę nadal pracować na etacie i ewentualnie się do ubezpieczyć w KRUS (o ile tak w ogóle można) tak aby spełnić wymóg? wiadomo z drugiego tytułu żadnych benefitów nie będzie, ale czy wtedy można ubiegać się dotację ?
2/Przejmowane gospodarstwo (defakto ziemia) będzie się znajdowało w tym samym województwie lecz zameldowanie będę miał w innym powiecie i gminie? Czy to dopuszczalne czy będę się musiał przemeldować.
3/ Czy wystarczy posiadać samą ziemię czy konieczne jest posiadanie adresu z nieruchomością w gminie w której posiada się ziemię?
Pozdrawiam
-
Przez lajkzxc
Witam. W jakich cenach i gdzie kupujecie w lubelskim paliwo B0 albo B7 w hurcie? jak z jakością?
-
Przez HubeX
Witam stoję przed zakupem Zetora forterry 120 hsx powiedzcie mi czy warto zainwestować jak jest z awaryjnością i jak z sprzęgłem bo słyszałem że w zetorach to się szybko sprzęgło psuję.
Dziękuję za opinie
-
Przez Patko005
Witam. Chciałabym wziąć ciągnik na raty, firma oferuje mi kredyt w PEACE FINANSE. Mam pytanie czy ktoś słyszał coś o nich i może mi coś powiedzieć na ich temat.
-
Przez szumi1234
witam mam case 4210 i mam problem z podnoskem potrzebowal bym kas schemat jeszcze chcial bym sie dzowedziec czy jest silownik w sirodku bo mam dwa na zewnatrz prosze o pomoc
-