Welger RR220 Master -Zapotrzebowanie mocy
Przez
koksik654, w Prasy rolujące Lely / Welger
-
Podobna zawartość
-
Przez Razzor
Witam mam pytanie czy można zmienić wąski podbieracz w welger rp200 na szeroki bez większych przeróbek. Czy wyciągam stary a wkładam nowy szeroki z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez kamil29015
Witam kupiłem prasę lely welger pasówkę 520 rp i nie wiem jak dobić ciśnienie zegar pokazuje z 2 cm od dołu bele nie są takie dobite jak powinny być może ktoś mi pomoc
-
Przez Niewiem10
Mam problem ze sterownikiem BALERCONTROL III. Ze sterownika wyrwało mi przewód i teraz nie mam pojęcia jak podpiąć odpowiednio kable. Proszę o pomoc lub oto, aby ktoś rozkręcił własny sterownik i zrobił foto, a potem tutaj wstawił.
Plis, mam siano do zwijania :/
-
Przez witch
Witam przesyłam zdj wie ktoś co do czego dany przycisk służy, interesuje mnie jak zalączyć automatycznie załączanie siatki gdy bela jest juz gotowa.
-
Przez Damianrolnik158
Panowie potrzebuje zdjęcia na którym jest pokazane jak idzie sznurek po tym całym aparacie i ile zwisa tam na walcach. chodzi mi jak jest nawleczony po tych rolkach na górze pod osłoną bardzo proszę o pomoc ponieważ mam zamiar zacząc sianokosy a nie wiem jak go założyć i nie chce bel popsuc z góry dziękuje
-