Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Dnia 10.09.2021 o 11:09, sylwekbarca2 napisał:

Ja mam pytanie, gdzie Skiba ubije te 20tys swin na dobę? Bo na pewno nie u siebie. 

Dużo ludzi wie ,że takie są plany właścicieli zakładów skiba .Wiadomo gdzie chce budować nową rzeźnię to nie jest tajemnicą .

Chłopie czytaj co napisałem ze zrozumieniem i pokaż mi ,gdzie napisałem ,że zabija ????

Cena 4,2 netto na dziś .

Primo ...ministra rolnictwa nie ma już dawno .Ten obecny to jest kpina .

Edytowane przez RafaKdziela
Opublikowano
RafaKdziela napisał:

Dnia 10.09.2021 o 11:09, sylwekbarca2 napisał: Ja mam pytanie, gdzie Skiba ubije te 20tys swin na dobę? Bo na pewno nie u siebie.  Dużo ludzi wie ,że takie są plany właścicieli zakładów skiba .Wiadomo gdzie chce budować nową rzeźnię to nie jest tajemnicą . Chłopie czytaj co napisałem ze zrozumieniem i pokaż mi ,gdzie napisałem ,że zabija ???? Cena 4,2 netto na dziś . Primo ...ministra rolnictwa nie ma już dawno .Ten obecny to jest kpina . A był kiedykolwiek ? Jak tam pulawiaki się sprzedają zostaje coś z tego ?

Opublikowano

Niezły przelicznik: 1 tucznik - 400 zł, 1 tona saletry 2400 zł, żyć nie umierać, ale najważniejsze że w budżecie na przyszły rok pieniądze na 500+ są zapewnione tak przynajmniej podawali w wiadomościach 

• Haha 2
Opublikowano

sprzedane po 4,70 netto wczoraj, lokalna ubojnia opolskie. patrząc na wasze ceny to i tak dobrze, ale co to jest przy warchlaku kupionym wtedy za 310 netto za 30 kg to powinno minimum 5,5 netto żeby coś zostało z tego rzutu 😔 i tak już nie wstawiam, miałem wstawić koniec lipca znowu ale do dziś się wstrzymuje, nie wiem może w październiku coś kupię albo w listopadzie żeby sprzedaż zacząć nie wcześniej niż połowa lutego, bo coś czuję że szykuje się cena na Boże Narodzenie poniżej 4 zł nawet dla mnie, ech...

Opublikowano

I ten projekt składają ludzie od zdrowej żywności i bezpieczenstwa zdrowia🤦‍♂️ niech sie kurła wezmą za badanie mięsa i kontrole w masarniach które szprycują wędliny, a zaczeli by w końcu mniejsze gospodarstwa doceniać które w miarę zdrowo hoduja karmią i od nich brać za lepszą cenę.

• Like 3
Opublikowano
7 godzin temu, damianos95 napisał:

Panowie jak to jest z planem biologicznym byl wet na kontroli i mowil ze sie przepisy zmienily i mali chodowcy nie musza robic tego planu prawda to ? Mam na stanie teraz ponad 60 szt tylko

A masz jakąś strefę?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v