Gość

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Gość   
Gość
58 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Za ile?

W sąsiednim powiecie 3 gości się utopiło

No tyle poważnie , i to 9 letni sprzęt 

Nowe jeszcze robią ? Ale chyba nie jak ursus upadł

Gość   
Gość
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Co robiłem????

czym kleiłeś? spawanie plastiku, czy co?

Wiadomość z agroFakt.pl

Gość   
Gość
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jadłem kiedyś coś takiego- mieszanka spadzi ale inne jakieś nektary też tak były. Taki sobie. Dla mnie tylko taki

20210520_150201.jpg

mniam. może i ja kiedy zasłużę u Ciebie na jakie kupno słoiczka.

Gość   
Gość
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jadłem kiedyś coś takiego- mieszanka spadzi ale inne jakieś nektary też tak były. Taki sobie. Dla mnie tylko taki

20210520_150201.jpg

Panie po starej znajomości chcę jeden 😛

gregor1284    11276
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

20210520_150201.jpg

Ten ma na pograniczu lasu ule ustawione w takich brzozach i z lasu to znoszą. Nie ma takiego drapania w gardle jak po innych miodach 

Chłoporobotnik    3577
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

mniam. może i ja kiedy zasłużę u Ciebie na jakie kupno słoiczka.

Ty? Zawsze. Taka procedura jak pisałem ostatnio Danielowi i Piotrkowi. 

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Panie po starej znajomości chcę jeden 😛

Z tych to już niewiele zostało...

Gość   
Gość
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

@Łolek bierzem mu na spółke? bo sam to za drogo.

bratrolnika    26955
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

czym kleiłeś? spawanie plastiku, czy co?

Trytkami😀 

Pod tą dolna dokładką dziur nawiercilem i zszylem to do kupy trytkami

Intercooler zawiozłem do spawania, bo plastikowy uchwyt się ułamał-werdykt-tego się nie pospawa, taki plastik 

Pokleilem klejem do szyb, wygląda że trzyma(przynajmniej na razie)

bratrolnika    26955

Warszawa to nie wiem 

W Łowiczu jest V-tec, tam mi tego czerwonego ze zdjęcia robili na 400Nm, no i przy Fiacie DPF i EGR usuwali, ale to od ciebie kawał drogi

Choc chipa to na poczekaniu ci zrobią, mają hamownię

• Like 1

stempos1980    7195
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

@bratrolnika polecasz w wawie jakąś dobrą firmę co robi chiptuning w autach ?

A co będziesz czipował? 

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Trytkami😀 

Intercooler zawiozłem do spawania, bo plastikowy uchwyt się ułamał-werdykt-tego się nie pospawa, taki plastik 

Jak wytrzyma do lata to latem zmienisz

• Like 1

bratrolnika    26955

Zobaczymy, nie jest źle, może zaprawke zrobić i niech będzie 

Chyba że by tanio zderzak trafił, bo 2000 dołożyć to tak średnio

Uziu92    7236
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Warszawa to nie wiem 

W Łowiczu jest V-tec, tam mi tego czerwonego ze zdjęcia robili na 400Nm, no i przy Fiacie DPF i EGR usuwali, ale to od ciebie kawał drogi

Choc chipa to na poczekaniu ci zrobią, mają hamownię

no kawałek jest,  dobrze mi zrobił gość w passacie, 6 lat i nic się nie dzieje, okolice węgrowa ale on vagiem się zajmuje głównie chyba.

Przed chwilą, stempos1980 napisał:

A co będziesz czipował? 

Jak wytrzyma do lata to latem zmienisz

rozeznaje się puki co :D

gregor1284    11276
7 minut temu, Pafnucy napisał:

@Łolek bierzem mu na spółke? bo sam to za drogo.

Mnie to nie brak ubrań czy piżam kupować. W samych bokserkach śpię a często to i bez 

bratrolnika    26955

@Uziu92 Byle kogoś z hamownią trafić, żeby zbadał przed i po, a nie tak jak znajomemu gość zrobił, jakąś mapę gotowca wgrał, i mówi mi że na oko to ze 120KM teraz bedzie🤣

Uziu92    7236

to nie takie hop siup, jak się źle zrobi to mogą tłoki popłynąć albo turbina, szukam kogoś z pojeciem, a hamownia to obowiązkowo

• Like 1

tomek222    589
22 godziny temu, gregor1284 napisał:

Materiału do artykułu szukali w cenach mleka, ulepił taki stek bzdur że to głowa mała 

Jak byście panowie zareagowali? 

Mam jutro dosyć ważne spotkanie ale postaram się po słomę przyjechać i te nawozy przywieźć. 

22 godziny temu, TheraRolnik napisał:

k**wy a nie ludzie, i być "za mundurem" jak takie pizdy noszą mundur ?

https://twitter.com/HoliBuntu/status/1470107395791671302?t=BCQf45dxbtiu1P-JleQJ_Q&s=19

22 godziny temu, Karol6130 napisał:

Były by jaja jak by im się przekręcił. 

Ja pochwalam zachowanie mundurowych, takich nam trzeba na granicy. 

Czym prędzej awans, i brak możliwości rezygnacji z tego awansu. 

22 godziny temu, gregor1284 napisał:

A ja osobiście bym mu buta sprzedał. Na granicy to on taki chojrak by nie był, tu do dziadka to bohater 

A po co ta maseczka? 

Proszę nagranie z monitoringu

https://streamable.com/pin7sq

Fajne tak oczerniać ludzi nie widząc sytuacji od początku, policjanci zwrócili uwagę nawet ich nie spisali i odeszli ale jak widać patusem to trzeba się urodzić i to już nie pierwszy tego typu wybryk tego pana. To pokazuje jak łatwo jest manipulować ludźmi, wystarczy tylko odpowiednio pokazać daną sytuację i efekt gotowy.

Do zdarzenia doszło w minioną sobotę w zamojskiej galerii handlowej. Policjant wspólnie z funkcjonariuszem Straży Miejskiej idąc pasażem zauważyli mężczyznę i towarzyszącą mu kobietę bez założonej maseczki. Zwrócili im uwagę, aby zasłonili usta i nos. Pomimo tego, że nie zostali ukarani mandatem, ani nawet wylegitymowani, zaczęli obrażać i wyzywać mundurowych.

Mężczyzna założył maseczkę, którą otrzymał od pracownika ochrony sklepu, jednak po wejściu do sklepu w kierunku funkcjonariuszy nadal kierowane były wulgaryzmy.

W pewnym momencie rodzeństwo widząc oczekujących przed sklepem funkcjonariuszy szybkim krokiem ruszyło w ich kierunku. 32-latek rzucił się na policjanta próbując uderzyć go pięścią w twarz. W wyniku ataku napastnika policjant upadł na bramkę antykradzieżową. W czasie interwencji mundurowy kilkukrotnie został uderzony przez niego w głowę. Ponieważ 32-latek nie chciał się uspokoić i w dalszym ciągu był agresywny, został użyty wobec niego paralizator. Agresywna wobec mundurowych była również kobieta, która odpychała policjanta, szarpała go utrudniając przeprowadzanie interwencji. Kobieta była nawet siłą odciągana od mundurowego przez innego mężczyznę. Ponieważ prośby o zachowanie zgodne z prawem nie przyniosły rezultatu, wobec agresywnej 31-latki został użyty gaz.

Agresywne rodzeństwo zostało zatrzymane. Jak ustalili policjanci, mężczyzna już wcześniej był dwukrotnie notowany w policyjnych kartotekach za znieważenie funkcjonariusza. Całość z przebiegu tej interwencji została zarejestrowana przez monitoring galerii, który został zabezpieczony.

Gość   
Gość
20 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

20210520_150201.jpg

To ty takie nalepki na swoje produkty nalepiasz? ;)

PRIMO    7267
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Trytkami😀 

Darku a to przypadkiem nie twój?🤔

1413146307_3i1gfa.jpg

• Haha 2

Chłoporobotnik    3577
1 minutę temu, akooo napisał:

To ty takie nalepki na swoje produkty nalepiasz? ;)

Tylko na miód. Mam "swój" sklep gdzie jeżdżę po wszystkie sprzęty do pszczół, słoiki itp i "swoje" dwie ekspedientki, które wszystko podadzą i doradzą😁

Bananek    15868

Pjoter, a dawaj pomieniamy miód na miód. Słoik za słoik. Sprawdzimy czy są różnice w smaku w zależności od regionu.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez Chłoporobotnik
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/292281-pogoda-rolnicza-i-nie-tylko-2022/
    • Przez superfarmer02
      Rozmawiamy o ciekawych ofertach używanego sprzętu rolniczego na allegro, ale również bla, bla, bla, każdy wie o co chodzi 😉https://www.agrofoto.pl/forum/topic/292290-znalezione-na-allegro-i-nie-tylko-2022/
    • Przez paprykarz123456789
      Witam. Chciałem się zapytać doświadczonych jak poradzic sobie w przyszlosci sobie mimo paru chorób. Właśnie dostałem mlodego rolnika mam kilka chorób.
      Arytmia serca nieustanne problemy z układem pokarmowym oraz układem laryngologicznym. Chciałem się zapytać w jakim kierunku iść. Narazie kończę studia inne niż rolnicze.
    • Przez Ursuss12345
      Dzień dobry,
      sprzedam - zrywaną w sposób ręczny - aronię.
      Na plantacji nie były stosowane żadne nawozy itp.
      Aronia jest uprawiana w sposób ekologiczny, dlatego jest bardzo zdrowa To idealne rozwiązanie na rozmaite przetwory - jak choćby soki i dżemy
      Cena (do negocjacji) - odbiór w Skrzydlnej, Raciechowicach, Szczyrzycu, Dobczycach (i innych okolicznych wsiach).
      Ewentualnie odbiór też w Krakowie.
      Kontakt: 579-470-679 (gdybym nie odbierała, to proszę o sms-a)
      Pozdrawiam
    • Przez kuna9977
      Ile cenić za sprasowanie balota prasa case rb 344, 25 zł od sztuki dobra cena czy mało?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj