Gość

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Polecane posty

xMateuszx    12
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Dla mnie to wszyscy tam są  po jednych pieniądzach same ku.wyi złodzieje od lewa do prawa po 20 lat w sejmie siedzą  zawodowe posły tumany j**ane uklady ukladziki jedni drugim uja zrobią tylko piernicza przed kamerami a po cichu gorzale razem piją 

Jeden z moich wykładowców, europoseł partii rządzącej otwarcie o tym powiedział na wykładzie.

• Like 1

Łolek    10528
39 minut temu, 6465 napisał:

Abo bimber 😁

Bimber jest dla prawdziwych chopów  a nie cieniasow😉😁

Wiadomość z agroFakt.pl

HF86    8048
28 minut temu, Bananek napisał:

A jak wcale nie zapłacę?

A tak serio to po ile?

To przyjadą takie pany że chętnie zaplacisz mi i jeszcze im za to że Cię odwiedzili 😂

5

gregor1284    11276
3 minuty temu, HF86 napisał:

To przyjadą takie pany że chętnie zaplacisz mi i jeszcze im za to że Cię odwiedzili 😂

5

Musze i ja sąsiada nawiedzić ile chce za 2ha qq. W tym roku ma ładna ale po 5 to ja mu nie dam 

slawek74    10884
gregor1284 napisał:

5

Musze i ja sąsiada nawiedzić ile chce za 2ha qq. W tym roku ma ładna ale po 5 to ja mu nie dam 

to po 6 dasz....

gregor1284    11276
3 minuty temu, slawek74 napisał:

to po 6 dasz....

Mogę dać, za dwa auta wyslodek 😂

8 minut temu, DANDYS napisał:

no nasz Jarek, Bazyla

Pisz mu na messenger

Piotrek1975    1378
Łolek napisał:

39 minut temu, 6465 napisał:

Abo bimber 😁

Bimber jest dla prawdziwych chopów  a nie cieniasow😉😁

Dzięki za kąplement😉

6465    10765

Przechodził któż was na skróty  przez autostradę w poprzek?  Tak chyc przez barierki?

HF86    8048
10 minut temu, Bananek napisał:

Po tyle to chyba z tymi waszymi piochami 😀

U mnie piochu nima ino glina .szkoda że czerwona cegła wyszła z mody. 

gregor1284    11276
8 minut temu, 6465 napisał:

Przechodził któż was na skróty  przez autostradę w poprzek?  Tak chyc przez barierki?

Tęsknisz za któraś pielęgniarka? 

• Haha 6

HF86    8048
6 minut temu, 6465 napisał:

A poco to tak? Coś cennego po drugiej stronie? Jak autostrada i ruch to jeszcze biec trzeba ,a to się zmęczyć można. Lepij w koło samochodem 😉

gregor1284    11276
8 minut temu, HF86 napisał:

U mnie piochu nima ino glina .szkoda że czerwona cegła wyszła z mody. 

Przy tych cenach materiałów budowlanych to niedługo mogą glinę przeprosić i patyki 

6465    10765
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tęsknisz za któraś pielęgniarka? 

A poco to tak? Coś cennego po drugiej stronie? Jak autostrada i ruch to jeszcze biec trzeba ,a to się zmęczyć można. Lepij w koło samochodem 😉

Nie tęsknię.  Muszę się zabrać w poniedziałek do warsiawy  z mopa w kierunku Warszawy i tam zostawię swoje auto.  Jak będzie wracać to wysadzi mnie na mopie  w kierunku Łodzi,  i jakoś muszę dostać się po auto🤔

Jak widzicie to nie taka prosta sprawa. 

HF86    8048

Poćwiczyć w prawo, w lewo jeszcze raz w prawo i bieg. Patrz żeby zadyszka w połowie drogi Cię nie lapnela. Ćwicz puki czas. 

• Haha 1

szymon09875    8467
19 minut temu, 6465 napisał:

W niemczech zdążyłem :D

• Haha 1

kris91    2847

Są kaskaderzy co jeżdżą pod prąd, więc wystarczy wrócić pod prąd i nie trzeba nigdzie przebiegać 👀🤔

• Haha 1

stempos1980    7195
6 minut temu, 6465 napisał:

Nie tęsknię.  Muszę się zabrać w poniedziałek do warsiawy  z mopa w kierunku Warszawy i tam zostawię swoje auto.  Jak będzie wracać to wysadzi mnie na mopie  w kierunku Łodzi,  i jakoś muszę dostać się po auto🤔

Jak widzicie to nie taka prosta sprawa. 

Lepiej zatrudnij sobie kierowcę do świętego spokoju  

Covidovi uciekłeś a tam możesz nie zdążyć.

Masz dla kogo żyć

Edytowano przez stempos1980
Dopisanie
  • Like 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez Chłoporobotnik
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/292281-pogoda-rolnicza-i-nie-tylko-2022/
    • Przez superfarmer02
      Rozmawiamy o ciekawych ofertach używanego sprzętu rolniczego na allegro, ale również bla, bla, bla, każdy wie o co chodzi 😉https://www.agrofoto.pl/forum/topic/292290-znalezione-na-allegro-i-nie-tylko-2022/
    • Przez paprykarz123456789
      Witam. Chciałem się zapytać doświadczonych jak poradzic sobie w przyszlosci sobie mimo paru chorób. Właśnie dostałem mlodego rolnika mam kilka chorób.
      Arytmia serca nieustanne problemy z układem pokarmowym oraz układem laryngologicznym. Chciałem się zapytać w jakim kierunku iść. Narazie kończę studia inne niż rolnicze.
    • Przez Ursuss12345
      Dzień dobry,
      sprzedam - zrywaną w sposób ręczny - aronię.
      Na plantacji nie były stosowane żadne nawozy itp.
      Aronia jest uprawiana w sposób ekologiczny, dlatego jest bardzo zdrowa To idealne rozwiązanie na rozmaite przetwory - jak choćby soki i dżemy
      Cena (do negocjacji) - odbiór w Skrzydlnej, Raciechowicach, Szczyrzycu, Dobczycach (i innych okolicznych wsiach).
      Ewentualnie odbiór też w Krakowie.
      Kontakt: 579-470-679 (gdybym nie odbierała, to proszę o sms-a)
      Pozdrawiam
    • Przez kuna9977
      Ile cenić za sprasowanie balota prasa case rb 344, 25 zł od sztuki dobra cena czy mało?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj