Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Ares710rz napisał:

Bydła nie ma znajomy który jeździ w dobrej latają do Czech i na Słowację po bydło.. 

Ponoć  u wuja jedną zmiana ubija i to tylko późnym wieczorem zanim przez cały dzień bydła na zworza

Opublikowano

Jak to jak Robisz przemieszczenie w zakładce składanie dokumentu  Warunek Kupujący musi tez złożyć 

Jak kupujący zgłosi pierwszy to ty w zakładce Propozycje masz gotowca wystarczy potwierdzić

Opublikowano

Kuzynki mąż sprzedał teraz 20odsadków cielaki mieszanki same w wadze średniej 230kg po 2tysie i transport w cenie już

Opublikowano
49 minut temu, PartyzantTK napisał:

Teraz generalnie jest prze agencje parcie na zgłaszanie przez internet. W sumie najwygodniej. 
ps Azor jak u ciebie z płatnością za towar?

Jak sprzedaję na żywo to tego samego dnia lub na drugi na koncie , a na WBC  jak rozliczenie to i przelew ( od załadunku 3-4 dni ) jak potrzebne to może część przelać odrazy przy załadunku .

Opublikowano
Gargamel160 napisał:

Sprzedawał ktoś ostatnio do Getmora jak tam wybijają się byki.

Ja sprzedawałem 5 szt między świętami a nowym rokiem. średnie wybicie to 58%. Najlepszy miał 62%, a najsłabszy 56%. 1xU 13.9 netto 2xR 13.6 netto 2xO 13.4 netto Byki sm mm Za miesiąc mam jeszcze 3 szt i z tego co widziałem to cena poszła trochę w górę.

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, TelefonyRadom napisał:

Odjazd byki mm i jałówki mm 17 ładnych mm 5 o klasowych cena 8,8 brutto odbiór artus sr 619 netto waga ogólna, zadowolony jestem z ceny

Daj już spokój... Zmień chociaż nick... 

Sorry ale Nikt Ci nie uwierzy nawet jak prawdę napiszesz

• Like 2
  • Haha 2
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v