kamil100691

Zbiorniki elastyczne na gnojowicę

Polecane posty

kamil100691    0

Czy ktoś może użytkuje lub słyszał jakieś opinie na temat tych zbiorników są stosunkowo tanie i szybkie w montażu zastanawiam się jak jest z trwałością i wypompowywaniem z nich gnojowicy czy nie zostaje w nich gęsty korzuch tak jak w standardowych szambach bo mieszadła raczej do nich się nie da zamontować 😅

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Witam, planuje postawic wiate na maszyny o wymiarach 5x10 chcialbym postawić ja przy granicy ze spadem w moja stronę wysokość gora 4m dół 3m czyki od sąsiada 4m. Jest takie cos wgl.mozliwe? Musze sie odsuwac od granicy? Na taka wiatę? 
    • Przez blazej3512
      Witam.

Czy ktoś z was przechowuje zboże w bigbagach?? Czy suszycie je przed wsypaniem??
      Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, mam tura (niestety tylko przy c-330) więc można by je przewozić ew zrobić lej do opróżniania. Co o tym myślicie?? Jedyny minus to to ze trudno dostać te małe big bagi (300-500 kg) póki co mam troche 1000kg ale jeśli chciałbym podnosić turem to zabraknie.
    • Przez dziki97
      Witam poszukuje producentów silosów wewnętrznych kwadratowych, używacie u siebie takie silosy co powiecie o takim rozwiązaniu?
    • Przez maroko
      Witam
      Kilka dni temu kupiłem sobie samochód i chyba wszystkie zwierzaki jakie mam uparły się żeby na niego włazić i drapać po nim. Począwszy od kur a skończywszy na kotach gonionych przez psy.  Do tej pory nie było z tym o dziwo problemu . Ale to ze względu na specyfikę pojazdu... tak myślę  Była rav4  a teraz skoda octavia.
      Zapadła decyzja o zakupie blaszaka.  
      Wymiary 5x6
      Brama najlepiej automatyczna, segmentowa 5m ( chociaż rozważam też dwie uchylne)
      Wiadomo ... z boku drzwi wejściowe, filc na górze żeby nie kapało, kolor jakiś ciemny drewnopodobny.
      Są w necie oferty ale to wszystko daleko a z kuj-pom ciężko coś znaleźć.
      Może ktoś stawiał coś podobnego i by podpowiedział gdzie kupić lub skąd bramę, ewentualnie projekt jakiś ( teraz do żniw trochę czasu wolnego jest to by można podziałać coś)
      W ogóle opłaca się samemu za to zabierać?
      Z góry dzięki za porady

• Przez ZarquRs8
      Witam wszystkich, chciałem zapytać o fundament pod silos lejowy 23t. Płyta ma mieć wymiar 5x3,5 m ale dlatego że akurat tak mi pasuje zalać a według producenta wystarczy 3,15x3,15 m. I tu moje czy przy płycie 5x3,5 m, grubą 35 cm, wystarczy siatka zbrojeniowa fi 6? Oczywiście płyta będzie podwójnie zbrojona na dole i wyżej tylko czy siatka fi 6 nie będzie za słaba? 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj