kamil100691

Zbiorniki elastyczne na gnojowicę

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
kamil100691    0

Czy ktoś może użytkuje lub słyszał jakieś opinie na temat tych zbiorników są stosunkowo tanie i szybkie w montażu zastanawiam się jak jest z trwałością i wypompowywaniem z nich gnojowicy czy nie zostaje w nich gęsty korzuch tak jak w standardowych szambach bo mieszadła raczej do nich się nie da zamontować 😅

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Marcin133
      Witam. W związku z bardzo drogim opałem myślę nad ogrzewaniem domu pompa ciepła. Proszę użytkowników którzy już posiadają lub myślą o założeniu o wypowiedzenie się w temacie. Jakie pompy polecacie itd. 
    • Przez czaro
      Cześć
      Co polecacie jako zbrojenie do posadzki w magazynie na zboże: krata z drutu fi5 lub fi6 ewentualnie gotowe elementy (maty) czy włókna stalowe lub polietylenowe?
      Posadzka o grubości 10-15 cm będzie wylewana na chudziak. Oprócz zboża będą znajdowały się tam od czasu do czasu jakieś maszyny lub nawozy.
    • Przez fuji
      Cześć. Mam pytanie ile wyniosłoby postawienie hali łukowej lub podobnej na bydło (gdzieś może 150 sztuk???) wraz z montażem i rzecz jasna przejezdnym korytarzem paszowym
    • Przez grzeskw75
      Co sądzicie o tego typu halach, wiatach oczywiście z dachem z blachy.  https://www.olx.pl/oferta/hala-namiotowa-10x20x4-kon-stal-od-reki-CID3-IDxeAYC.html
    • Przez Zieleniak
      Witam. Przymierzam się do budowy hali magazynowej na maszyny i w okresie żniw na zboże. W moim przypadku wymiary hali 10mx15m będą wystarczające. Interesuje mnie głównie hala lukowa osadzona na ścianach z  bloczków fundamentowych o wysokości około 1m. 
      Polecacie któregoś z producentów hal lukowych aby zadaszyć magazyn? Dodam, ze hala musi być kryta blacha. 
      Dzięki za podpowiedzi.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj