-
Podobna zawartość
-
Przez Marcin133
Witam. W związku z bardzo drogim opałem myślę nad ogrzewaniem domu pompa ciepła. Proszę użytkowników którzy już posiadają lub myślą o założeniu o wypowiedzenie się w temacie. Jakie pompy polecacie itd.
-
Przez czaro
Cześć
Co polecacie jako zbrojenie do posadzki w magazynie na zboże: krata z drutu fi5 lub fi6 ewentualnie gotowe elementy (maty) czy włókna stalowe lub polietylenowe?
Posadzka o grubości 10-15 cm będzie wylewana na chudziak. Oprócz zboża będą znajdowały się tam od czasu do czasu jakieś maszyny lub nawozy.
-
Przez fuji
Cześć. Mam pytanie ile wyniosłoby postawienie hali łukowej lub podobnej na bydło (gdzieś może 150 sztuk???) wraz z montażem i rzecz jasna przejezdnym korytarzem paszowym
-
Przez Zieleniak
Witam. Przymierzam się do budowy hali magazynowej na maszyny i w okresie żniw na zboże. W moim przypadku wymiary hali 10mx15m będą wystarczające. Interesuje mnie głównie hala lukowa osadzona na ścianach z bloczków fundamentowych o wysokości około 1m.
Polecacie któregoś z producentów hal lukowych aby zadaszyć magazyn? Dodam, ze hala musi być kryta blacha.
Dzięki za podpowiedzi.
-