-
Podobna zawartość
-
Przez Muciek
Witam. Panowie gdzie się montuje ten czopik maski w 30?, bo u mnie tego nie ma.
https://www.sklepmaniek.pl/czopik-amortyzatora-maski-ursus-c-330-50553140-p-4502.html
-
Przez Majster71
wiecie może jakie miały kolory c-325,c-328 i pierwsze c-330 :rolleyes: jestem tu nowy.pomożecie??
-
Przez akooo
Witam czy jak podłącze pistolet pod sprężarkę do c330 to idzie coś pomalować? Nie mam innego kompresora pędzlem źle wychodzi. Jak się nie da czy są jakieś dobre spraye z podkładową farba bo tylko podkładem chce polecieć
-
Przez akooo
Witam. Mam filtr starego typu olejowy czy te filtry jakoś się obsługuje zaważyłem że od spodu przecieka trochę olej z niego. Czy ten filtr nowego typu jest lepszy i czy on też jest olejowy czy tylko ma ta wkładkę która się czyści z pyłu?
-
Przez akooo
Witam.
Mam do kupienia kabinę rurkową do c330,podobno te nowsze modele można rozkręcić na części pierwsze aby nawet przez kuriera to wysłać,faktycznie tak jest?
Trochę jest tych kabin na OLX tylko że najmować jakiś samochód aby przywiózł kabinę jest nieopłacalne praktycznie,może kupowaliście kiedyś coś takiego i macie jakieś doświadczenie jak rozwiązać ten problem logistyczny a nie chciałbym wydać krocie na transport,przyczepki też nie mam. W okolicy takich brak praktycznie
Może ma ktoś do sprzedania taką plandeke z szybką na kabinę.
Chcę se kupić tą rurkową bo te nowe są drogie a dwa jakoś nie podobają mi się.
-