Uszczelka pod głowice c 330
Przez
Kozo, w Silnik i osprzęt
-
Podobna zawartość
-
Przez pacal122
Szanowni Państwo, mam pytanie odnośnie c330m, bo przymierzam się do wymiany wieńca koła zamachowego i chciałbym się dowiedzieć: jak wieniec jest zamocowany na kole zamachowym, jak to jest ze sprzęgłem czy jak go wyjmę to potem musi być włożony w tej samej pozycji i ogólnie porady jak dla nowicjusza którym jestem, bo odpalanie przez 15lat na zaciąg to wystarczająco długo żeby go wymienić.
-
Przez HubiSoft
Ciekawi mnie czy w takim renault cergos 350 na rotacyjnej pompie da rady zwiększyć moc z czym się to wiązało i czy warto?
-
Przez MFTeam
witam mam problem z silnikiem Perkins 4 zrobiłem kapitalny remont nowy wal, tuleje, blok i głowica planowana, korbowody i tłoki, pompa paliwowa i wtryski są świeżo po regeneracji i do kolektora wydechowego dostaje się paliwo i czy na małych czy większych obrotach dymi na szaro/niebiesko. Oleju nic nie bierze a już trochę przepracował. Co to może być za przyczyna?
-
Przez rolnikgospodarny95
Witam ile kosztuje generalny remont silnika w c 330 ? I jaka polecacie pompę hydrauliczna odrazu mówię że pracuje cały czas z turem
-
Przez lukasz51195
Witam, Panowie mam takie pytanko a mianowicie skąd bierze się taki nagar w układzie chłodniczym w ciągniku, dodam że płyn jest .. najtańszy" ale nie wiem czy to przez to,a i dodam jeszcze że to samo mam w obudowie termostatu, czekam na waszą pomoc, pozdrawiam
Tutaj zdjęcia, ale już po wyczyszczeniu.
-