-
Podobna zawartość
-
Przez Zbyszkos
Czy błotniki metalowe od Ursusa 385 / 914 będą pasować do Zetora 7245. Oponki te same czyli 12,4 r24 przedni most podobny przynajmniej mocowania. Czy uda się zrobić taki przeszczep bez większych przeróbek w mocowaniach?? Może ktoś tak juz zrobił??
-
Przez PeterZetorFun
Mam pytanie: czy w zetorze 5211 teleskopy w szyberdachu i w tylnej szybie są takie same?
Wiem, że w szybie są 160 więc ten teleskop będzie tam pasował, a do dachu? 110 ?
-
Przez Zetorex
Jak kupiłem mojego zetora to miał założony tłumik od MF 70 nie wiem dlaczego (może poprostu był tańszy), w zetorze powinien być chyba tłumik o takim profilu kwadratowym, a ja mam okrągły i pisze na nim MF 70!! Kiedyś ktoś mi mówił, tłumiki od fergusona mają w środku więcej tych dławików i są w środku bardziej wypchane, wiecie może czy to prawda??
Czy taki tłumik może hamować odprowadzanie spalin, a równocześnie zmniejszać moc??
-
Przez Dawix321
Cześć, może ktoś pomoże mi coś wymyślić odnośnie tylnej dolnej ramki z szyba w Zetorze 7245.
Dowiedzialem się już ze pasuje z dużej i małej kabiny, tzn. szyba na stale albo przesuwana. Problem tkwi w tym że nigdzie albo nie ma takiej, a jak już jest to sprzedają z kompletna kabina. Wie ktoś z was od czego można by taka dopasować, oczywiście chodzi o komplet z ramka i szyba.
-
Przez Davidmix
Witam posiadam zetor 7245 dach mam wykonany z włókna szklanego bez szyberdachu w opłakanym stanie.
Teraz takie pytanie czy ktoś wyginał blachę na wzór oryginalnego dachu?Czy jest to wykonalne?
Planuje zrobić szyberdach od razu.
Koszty dachu nowego są z kosmosu dlatego myślę nad wygięciem.
-