Problem z ładowarką Cat th330b
Przez
Kamil250, w Samojezdne
-
Podobna zawartość
-
Przez maly2000
Witam.
Pacjent merlo 26.6. Niedawno zakupiłem takiego pomocnika i nie rozpracowałem go jeszcze. Od czego jest ten jasny zbiornik po prawej i co powinno w nim być zalane, wie ktoś może? Zauważyłem, że była rozpięta od niego kostka i po jej połączeniu zaczęła piszczeć ta kontrolka. Podpowie ktoś coś?
-
Przez Ziel
Cześć
czy zna ktoś własciwe parametry czujnika przeciążenia, oporowość, napięcia?
czy zna ktoś procedurę kalibracji czujnika?
ładowarka wywala błąd przy obciążeniu 500kg i wsuniętym teleskopie
Pozdrawiam.
-
Przez pastefan
Witam.
Posiadam ładowarkę teleskopową Manitou MLT625 z 2018 r. CO 500 MTH zapala się kluczyk serwisowy informujący o m.in. o wymianie oleju silnikowego. Wymieniam olej i muszę dzwonić do serwisu by przyjechali i zatwierdzili w komputerze ładowarki o dokonanym serwisie. Robią to manualnie bądź przez podpięcie się do komputera. Trwa to może 5 minut i za taką usługę należy się prawie 300 zł.
Pytanie moje jest takie czy ktoś wie jak samemu manualnie skasować ten kluczyk?
W serwisie mówili że jak się nie skasuje tego kluczyka to może później nie odpalić .
Będę wdzięczny za pomoc 🙂
-
Przez pastefan
Witam.
Posiadam ładowarkę teleskopową Manitou MLT625 z 2018 r. CO 500 MTH zapala się kluczyk serwisowy informujący o m.in. o wymianie oleju silnikowego. Wymieniam olej i muszę dzwonić do serwisu by przyjechali i zatwierdzili w komputerze ładowarki o dokonanym serwisie. Robią to manualnie bądź przez podpięcie się do komputera. Trwa to może 5 minut i za taką usługę należy się prawie 300 zł.
Pytanie moje jest takie czy ktoś wie jak samemu manualnie skasować ten kluczyk?
W serwisie mówili że jak się nie skasuje tego kluczyka to może później nie odpalić .
Będę wdzięczny za pomoc 🙂
-
Przez piotr210494
Witam, chce kupić sieczkarnię samojezdną New Holland 1905. Chciałbym dowiedzieć się jak te maszyny pracują, jaka jest awaryjność, dostępność części. Z góry dziękuję 🙂
-