Kamil250

Problem z ładowarką Cat th330b

Polecane posty

Kamil250    0

Witam, problem z ładowarką Cat dotyczy tego że nie chce ruszyć Ani do przodu ani do tyłu tylko ciągle widnieje N, nawet gdy próbuje zmienić bieg i cisza. Spróbowałem odłączyć kostki nad skrzynią pod ramieniem, przez chwilę było dobrze ale po godzinie problem powrócił, stało się to podczas ponownego uruchomienia. Proszę o pomoc

witam mam takie zapytanie odnośnie cata  posiadam taką ładowarkę i mam problem czasami zdarzy sie że przy pracy nagrw wyskoczy wykrzyknik czerwony mrógający i  nie działa w tym momencie hydraulika ramienia  teleskopu jak również rószanie łyżką reszta wszystko działa wysów itp. dopiero po zgaszeniu ładowarki i zapaleniu jej wszystko się stabilizuje  możecie mi powiedzieć czego to wina jest??Pozdrawiam.

Kamil0012    2

Witam. Panowie jak oceniacie te ładowarki? Kupili byście je jeszcze raz? Jak wypadają na tle konkurencji?

zukasz    4
Dnia 5.10.2020 o 08:13, Kamil250 napisał:

Witam, problem z ładowarką Cat dotyczy tego że nie chce ruszyć Ani do przodu ani do tyłu tylko ciągle widnieje N, nawet gdy próbuje zmienić bieg i cisza. Spróbowałem odłączyć kostki nad skrzynią pod ramieniem, przez chwilę było dobrze ale po godzinie problem powrócił, stało się to podczas ponownego uruchomienia. Proszę o pomoc

I jak, kolega rozwiązał problem z jazdą ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez maly2000
      Witam.
      Pacjent merlo 26.6. Niedawno zakupiłem takiego pomocnika i nie rozpracowałem go jeszcze. Od czego jest ten jasny zbiornik po prawej i co powinno w nim być zalane, wie ktoś może? Zauważyłem, że była rozpięta od niego kostka i po jej połączeniu zaczęła  piszczeć ta kontrolka. Podpowie ktoś coś?

• Przez Ziel
      Cześć 
      czy zna ktoś własciwe parametry czujnika przeciążenia, oporowość, napięcia?
      czy zna ktoś procedurę kalibracji czujnika?
      ładowarka wywala błąd przy obciążeniu 500kg i wsuniętym teleskopie

Pozdrawiam.

• Przez pastefan
      Witam.
      Posiadam ładowarkę teleskopową Manitou MLT625 z 2018 r. CO 500 MTH zapala się kluczyk  serwisowy informujący o m.in. o wymianie oleju silnikowego. Wymieniam olej i muszę dzwonić do serwisu by przyjechali i zatwierdzili w komputerze ładowarki o dokonanym serwisie. Robią to manualnie bądź przez podpięcie się do komputera. Trwa to może 5 minut i za taką usługę należy się prawie 300 zł.
      Pytanie moje jest takie czy ktoś wie jak samemu manualnie skasować ten kluczyk?
      W serwisie mówili że jak się nie skasuje tego kluczyka to może później nie odpalić .
      Będę wdzięczny za pomoc 🙂
    • Przez pastefan
      Witam.
      Posiadam ładowarkę teleskopową Manitou MLT625 z 2018 r. CO 500 MTH zapala się kluczyk  serwisowy informujący o m.in. o wymianie oleju silnikowego. Wymieniam olej i muszę dzwonić do serwisu by przyjechali i zatwierdzili w komputerze ładowarki o dokonanym serwisie. Robią to manualnie bądź przez podpięcie się do komputera. Trwa to może 5 minut i za taką usługę należy się prawie 300 zł.
      Pytanie moje jest takie czy ktoś wie jak samemu manualnie skasować ten kluczyk?
      W serwisie mówili że jak się nie skasuje tego kluczyka to może później nie odpalić .
      Będę wdzięczny za pomoc 🙂
    • Przez piotr210494
      Witam, chce kupić sieczkarnię samojezdną New Holland 1905. Chciałbym dowiedzieć się jak te maszyny pracują, jaka jest awaryjność, dostępność części. Z góry dziękuję 🙂

• Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj