Klucz do nakrętki do piasty
Przez
krzysztofsmok77, w Narzędzia
-
Podobna zawartość
-
Przez LukaszPokrz
Prośba o Waszą opinie.
Szukam dobrej mocnej wkrętarki - tylko marki MAKITA https://domitech.pl/wiertarko-wkretarka-makita.
Typowo do przy gospodarskich prac w warsztacie. Co wybrać - możecie polecić jakieś konkretne modele?
Budżet 2000 - 2500. Jaka seria będzie dobra, by przy dość regularnych pracach przetrwała długi czas.
-
Przez thor1984
Pacjent to husqvarna 450 x-torq. Problem jest taki, że nie można uciąć prosto klocka drewna. Zaczęło się na starej prowadnicy i łańcuchu które były już wyeksploatowane. Kupiłem nowy łańcuch i prowadnicę ale problem nie ustał, wszystko ustawione, wiór leci ładny gruby ale za cholerę nie idzie prosto jej uprowadzić. Po niedużym nacięciu piłę od razu ściąga i zaczyna się klinować? Jakaś masakra. Miał ktoś podobnie? Jakieś sugestie?
-
Przez witek
witam mam takie pytanko własie stoje prze zakupem myjki...jak polecacie na allegro jest tego pełna cena tez sa rózna teraz mam KARCHER o mocy 150bar i sie zastanawim czy szukac czegos podobnego czy czegos wiekszego lub jeszce z jakies innej firmy ??
-
Przez tomislawwitow
Witam, ma ktoś może albo wie gdzie można dostać zaworki zwrotne (te ze sprężyną i kulką ) do starych podnośników skamet 8,16 T. Mi niestety wyrobiło się gniazdo tam gdzie powinna dolegać kulka i ucieka olej
-
Przez jarekvip99
Ma ktos z was jakis dystrybutor paliwa z takich jak na allegro sa to tankowania ropy z mauzera? szukam jakis opinii bo mysle cos kupic
-