krzysztofsmok77

Klucz do nakrętki do piasty

Polecane posty

Witam panowie. Potrzebuje klucz do przykrecenia nowej nakretki do piasty w renault tx 110.54. Jesli wiesz jak sie nazywa albo masz linka z takowym kluczem bede wdzieczny za informacje. Zamieszczam dwa zdjecia z odkrecona nakretka i przed odkreceniem. Nie chce nowej uszkodzic i poszukuje odpowiedniego klucza.

20200818_140825.jpg

20200818_143700.jpg

Imbroglio    8

Klucz do nakrętek wieńcowych, klucz koronkowy. Najczęściej są na 4 wypustki i nie są to tanie rzeczy. Najłatwiej dorobić sobie w tym przypadku np. z rury, wyciąć zęby albo dospawać. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez LukaszPokrz
      Prośba o Waszą opinie.
      Szukam dobrej mocnej wkrętarki - tylko marki MAKITA https://domitech.pl/wiertarko-wkretarka-makita.
      Typowo do przy gospodarskich prac w warsztacie. Co wybrać - możecie polecić jakieś konkretne modele? 
      Budżet 2000 - 2500. Jaka seria będzie dobra, by przy dość regularnych pracach przetrwała długi czas. 
    • Przez thor1984
      Pacjent to husqvarna 450 x-torq. Problem jest taki, że nie można uciąć prosto klocka drewna. Zaczęło się na starej prowadnicy i łańcuchu które były już wyeksploatowane. Kupiłem nowy łańcuch i prowadnicę ale problem nie ustał, wszystko ustawione, wiór leci ładny gruby ale za cholerę nie idzie prosto jej uprowadzić. Po niedużym nacięciu piłę od razu ściąga i zaczyna się klinować? Jakaś masakra. Miał ktoś podobnie? Jakieś sugestie? 
    • Przez witek
      witam mam takie pytanko własie stoje prze zakupem myjki...jak polecacie na allegro jest tego pełna cena tez sa rózna teraz mam KARCHER o mocy 150bar i sie zastanawim czy szukac czegos podobnego czy czegos wiekszego lub jeszce z jakies innej firmy ??
    • Przez tomislawwitow
      Witam, ma ktoś może albo wie gdzie można dostać zaworki zwrotne (te ze sprężyną i kulką ) do starych podnośników skamet 8,16 T. Mi niestety wyrobiło się gniazdo tam gdzie powinna dolegać kulka i ucieka olej 
    • Przez jarekvip99
      Ma ktos z was jakis dystrybutor paliwa z takich jak na allegro sa to tankowania ropy z mauzera? szukam jakis opinii bo mysle cos kupic
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj