ostrzeżenie przed nieuczciwym serwisantem
-
Podobna zawartość
-
Przez michalbanas23
Witam pojawił się u mnie problem mianowicie podczas jazdy słychać dziwny dźwięk że skrzyni tak mniej więcej. Podczas nacisniecia hamulca świeci się kontrolka od napędu. Kilka razy naciskam i za każdym razem się świeci tylko podczas naciśnięcia. Później się już nie świeci. Jak włączę napęd podczas wolnej każdy nie słyszę już tego hrobotania. Gdzie szukać. Macie mechanika od renault mazowieckie??
-
Przez pawi
Witam, ciągnik nabyłem w zeszłym roku i po jakimś czasie zauważyłem że ubywa płynu . Zimą wymieniłem termostat, końcówki wtryskiwaczy oraz wszystkie uszczelki pod głowicą. Niestety jak zimny kopcił na biało tak kopci i płynu nadal ubywa. Odpala bez problemu. Z odmy kapie woda/Płyn?? Oleju w misce nie przybywa, mazi niema. Temperaturę trzyma, w chłodnicę i odmą nie wali. Płynu ubywa tylko gdy silnik pracuje. Wie ktoś co może być przyczyną ? Pęknięta głowica, tuleja? Oringi na tulejach raczej mało prawdopodobne. Może ktoś miał podobne objawy?
-
Przez Kamilmok
w tamtym roku jakieś 100 mtg temu wymieniłem 2 filtry podłużne od hydrauliki bo świeciła się kontrolka . w tym tygodniu znowu się zaświeciła kontrolka od oleju hydraulicznego .
co może być przyczyną ?
olej i wszystkie filtry były zmieniane jakieś 500 mtg temu
-
Przez diuk1975
Witam. Zakładam nowy temat bo mam nietypowy problem z aresem 710, a dokładnie chodzi o zmianę biegow. A więc od początku-zapalony ciągnik, skrzynia na zającu i 1,2,3,4 pięknie wchodzą,przerzucam na żólwia i już biegi nie wchodzą.Połówki działają ,czujnik temp. oleju przekładni działa, elektrozawór działa,wszystkie uszczelniacze na tłoczysku wymienione. Czy ktoś mial taki problem. Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam.
-
Przez daw1285
witam mam problem bo gdy podniosę maszynę dk końca to leci tym odpowietrznikiem olej jaka może być tego przyczyną? Dodam że w miejscu wlewu mam podłączony wolny splyw od tura. I drugie pytanie od czego jest taka dźwigienka na rozdzielaczu podosnika bo jest tam urwana linka i nie wiem gdzie idzie.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jaki opryskiwacz na 20 ha
Czytaj dalej »
Chyba najlepszy sposób na ochronę przed myszami.