Polecane posty

Marcins1315    0

Dzień Dobry , 

Jak połączyć wskaźnik temperatury ? ( w załączniku przesyłam zdjęcia ) 

Pozdrawiam 

94EAAF08-2A65-4924-9D47-F95FCEE8D16A.jpeg

E4D895EC-BB78-43F9-B47A-7C53A6FC3F84.jpeg

091983D5-24E6-4A76-A6AB-214115C699D3.jpeg

1B8BD0AB-29E3-4271-852E-9E91911B97E9.jpeg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
sebe1033    299

już działa ?

Jeden na plus , drugi pod czujnik , a na co trzeci ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Antekb
      Witam ciagnuk JD 6920s świecą mi kontrolki poziomowania kabiny i poziomowania przedniej osi. Podnośnik nie działa i nie da się jechać. Co może powodować problem? 
    • Przez plati
      Witam.
       
      Posiadam MF 6190 i od początku mojej przygody z nim są problemy.  Wygląda, że trafiłem na wyeksploatowany model, a moja przygoda do tej pory wiązała się z ursusam 4 i 6 cylindrow, dlatego nie miałem pojęcia jakie awarie mogą występować w tych ciagnikach. 
       
      Ciągle jest jakiś problem z przestarzała instalacja. A to coś nie łączy, nie wyłącza napędu, ginie prąd, zapalają się kontrolki itd.
       
      Dodam jeszcze że w moim ciągniku został wymieniony alternator, a co najważniejsze autotronik na nowy.
       
      Włożyłem w ten ciągnik sporo gotówki i nie bardzo chce się z nim teraz rozstawać. 
      Zastanawiam się czy występuje możliwość odbudowy takiej instalacji, jaki byłby ewentualny koszt i czy znalazł by się chętny który by się tego podjął. 
       
      Dodam jeszcze że jestem z woj. śląskiego 
       
       
    • Przez Damianson
      Witam jak podłączyć silnik wycieraczek od poloneza pod ten przekaźnik i pod instalacje ciągnika, nie jest to oryginalny przekaźnik do tych wycieraczek ale mam nadzieje ze da się go podłączyć.
      http://obrazki.elekt..._1370619416.jpg
      http://obrazki.elekt..._1370619414.jpg
      http://obrazki.elekt..._1370619418.jpg
       
      Z góry przepraszam za błąd w temacie proszę moderatora o poprawienie błędu.
    • Przez Mateusz12264
      Witam, mam problem z fotelem otóż przez włącznik fotel nie pompuje gdy podłącze silnik na "krótko" przez kabel do plusa i minusa działa i pompuje, gdzie leży problem? Bezpiecznik sprawdziłem
    • Przez Harnas16
      Witam, mam problem z halogenami. Mam podłączone z tyłu dwa halogeny Led na błotniku i cały czas mrugaja. Gdy się jedzie lub gdy się włączy kierunek to mrugaja cały czas. Masa jest skręcona na dwie nakrętki przy błotniku. Jakieś rady? Pozdrawiam
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj