-
Podobna zawartość
-
Przez KlimekPL
Szybkie pytanie: na jakich obrotach silnika wałek osiąga prędkość 540 na załączonej prędkości 1000?
I pytanie drugie: ktoś mnie straszył, że pracując kosiarką rotacyjną na WOM 1000 i niskich obrotach silnika to wtedy może być on wtedy przeciążony. Kosiarkę rozpędzam na 540 i dopiero wtedy przełączam na 1000 i sobie pyrkam w okolicach 1000-1200 obrotów silnika.
-
Przez Rafal_Zgierz
Witam
mam taki problem, chyba się rozregulowało sprzęgło WOM. Jak już uda mi się wbić działanie WOM, to nie mogę go przy pomocy dźwigni 5 min rozłączyć, non stop się kręci- (działa rozsiewacz), Rozłączyć mogę tyko jak dźwigienką go rozłączane. Bawiłem się już linkami i wciąż nie chce się rozłączyć. Proszę Was o pomoc jak wyregulować to sprzęgło
-
Przez tnaglak
Zetor 7211, kiedy mam włączony wałek WOM przez bieg, to wyskakuje, założony nowy bezpiecznik na pokrywie nic nie pomógł. Czy pod pokrywą znajdę coś do regulacji, tak żeby lepiej zazębiało?
-
Przez tomek14
Witam wymieniam olej w skrzyni biegów zetor 7211 i mam pytanie jaki olej wlać jaki będzie najlepszy i ile litrów oleju .I przy okazji chciałbym wymienić filtr hydrauliki i magnetyczny i mam pytanie czy oprócz tych dwóch filtrów są jakieś inne ?
-