BumBleBeeee

Zmiana biegów nh tm190

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
BumBleBeeee    0

Witam. Mam pytanie gdy pracuje ciągnikiem mianowicie new Holland TM 190 to po kilku godzinach pracy mogę przełączać biegi tylko od 1-12 problem czasami znika na chwilę gdy zgasze i odpalę ciagnik. W czym tkwi problem ? Jakiś czujnik ? Proszę o pomoc 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dawid1146    3

Jaka masz skrzynie? Obstawiałbym elektrozawor albo czujnik przy nim od zakresow 13 w górę 

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Cezar81    22

A z innej beczki , poza Tą bolączką jak sprawuje Ci się ciągnik, jak długo go masz ////

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

BumBleBeeee    0

Gdzie znajduje się ten elektrozawór ?

mam go z 5 lat sprawuje sie bardzo dobrze ale zimą ciężko pali i nie wiem czemu akumulator jest nowy więc nie wiem w czym tkwi problem 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez PanPawel
      Witam. Posiadam New Hollanda m135 i przyszedł czas na wymianę oleju w skrzyni. Mam pytanie odnosnie tego gdzie w tym modelu znajduja korki zlewowe od oleju. Według instrukcji znajduje się on w pokrywie skrzyni i powinno się go mieścić około 80l. Ja wcześniej wypuściłem 40 litrów wężem od hydrauliki i odkręcając ten korek z myślą że resztę wypuszczę dołem już nic nie leciało. Jest tam może jeszcze jakiś korek spustowy jeszcze jeden którego nie mogę namierzyć? Czy po prostu było tak mało oleju w skrzyni? Raczej hydraulika nie dałbym rady spuscic całego oleju w skrzyni a odkręcając korek na dole nawet nic nie scieklo. Ktoś ma taki model i mógłby pomoc? 
    • Przez Dawidkq9
      Witam w moim new Hollandzie tm 140 wymieniłem przycisk blotnikowy zalączania tylnego WOMu, ale wyświetla się po zapaleniu błąd p35 i WOM nie działa (można go tylko włączyć z kabiny). Wie ktoś co ten błąd oznacza? 
    • Przez ziomek2169
      witam, będę montował klimatyzację w moim nh , i potrzebuje zdjęcia uchwyt sprezarki klimatyzacji, mógłby ktoś wrzucić kilka fotek, oraz jak idą przewody od klimy, też najlepiej na zdjęciach, z góry dziękuję
    • Przez BumblebeeeX
      Witam. Mam pytanie o włączanie przedniej osi, jest przełącznik i gdy go włączę zapala się w nim lampa i pytanie czy oś jest wtedy włączona czy wyłączona ? 
    • Przez Młody56
      Witam. Gdy wciskam pedał hamulca słychać dziwną pracę tak jakby jakiejś pompki przy prawym kole z tyłu. Ktoś może wie co może być przyczyną?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj