-
Podobna zawartość
-
Przez andrz17xd
Witam wszystkich tutaj na forum. Piszę tutaj bo chciałbym się was poradzić w pewnej sprawie, a szczególnie chodzi mi o użytkowników którzy posiadają kombajn claas dominator 85. Chciałbym się dowiedzieć od czego służy lampka zaznaczona w kółeczko na zdjęciu. Domyślam się, że służy ona do retromatu, ale chciałbym się dowiedzieć co dokładnie ona sygnalizuje?
-
Przez Wolodymyr
Czy jest lepszy sposób, czym podpierać dźwignię? Czyżby producent nie przewidział wyjścia dla TURa?
-
Przez POLAKPl
Witam, potrzebuję instrukcji napraw claas ares 816 po polsku. Czy może ktoś tako posiada?
-
Przez zielek39
Hej. Widziałem gdzieś już taki temat i wiem że te ciężarki mają być na dole gdy pierwszy tłok jest na górze. Tylko może głupie pytanie gdy silnik jest wyjęte i odwrócony czy w swojej normalnej pozycji w której pracuje??
-
Przez marekkucybala2
Witam, posiadam od kilku lat kombajn zbożowy Claas Dominator 98sl. Nie było z nim wcześniej żadnych większych problemów. W tym roku problem polega na tym że kiedy chciałem wyjechać kombajnem to odpala ale nie chce jechać. Co może być przyczyną?
-