Massey Ferguson 5445 brak mocy
Przez
marian508, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez Piotr1611
Naciskając na pedal chamulca nie ma cisnienia w przewodzie/złączce od hamulcow do przyczepy. Gorny lewy. Przedod wchodzi dk skrzyni. Do tej pory nie były mi one potrzebne a teraz chcialem podłączyć i problem
-
Przez Castrol
Mianowicie chodzi o to że ciągnik podnosi tylny tuż tylko do połowy. Proszę o pomoc jeśli ktoś z was również spotkał się z takim problemem
-
Przez Clark
Witam. Po zimie ciągnik mi odmówił posłuszeństwa i muszę zmierzyć ciśnienie oleju hydraulicznego. Nie za bardzo wiem gdzie i jak się wpiąć w układ. Prosiłbym o maksymalnie proste odpowiedzi a najlepiej ze zdjęciem. Generalnie niewiele mam wspólnego z ciągnikami dlatego wiele informacji, które znalazłem w necie jest dla mnie bezużyteczne więc proszę jak krowie na rowie a będę bardzo bardzo wdzięczny.
-
Przez semos
A wiec tak, wymieniłem akumulator na nowy i cały rozrusznik z automatem mam nowiuteńki, a ciągnik (mf-255) nadal ciężko pali, nie chce tak od razu załapać. Co mu jest grane, silnik w super kondycji 2000 mth od nowości. podczas pracy nie ma mowy o żadnym dymieniu z tłumika wiec sądzę, ze wtryskiwacze powinny być ok. Nie wiem co robić..
poradźcie mi coś co mu zrobić aby palił na tzw. dotyk.