Matbrots260

Zapowietrzona pompa jazdy matbrots260

Polecane posty

Matbrots260    0

Witam. Po wyjeciu silnika w ładowarce teleskopowej matbro ts 260 i wlozeniu z powrotem po remoncie ładowarka czasami ruszy a czasami zero reakcji, gdy juz ruszy po popuszczeniu weza od zasilania jest pelno powietrza az bialy ojel co to moze byc ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez sevis
      Dzień dobry,
      potrzebuje założyć do mojego CASE 4320 ładowacz czołowy, zastanawiam się jak i gdzie najlepiej podpiąć się w instalację hydrauliczną. Podrzuci ktoś jakiś pomysł ? Ma ktoś może zrobione zdjęcie takiego podpięcia ? 
      Dzwoniłem do jednej z firm które się tym zajmują, ale sami nie za bardzo wiedzieli. Wspominali że u mnie CASE jest podwójna pompa hydrauliczna etc. Przerobił już ktoś taki temat ? Jak to zrobić ?
    • Przez pulkownik01
      Witam serdecznie koledzy,
      Mam problem z podnośnikiem w C-330M, wczoraj podczas jazdy z opryskiwaczem opadł podnośnik.
      Dzisiaj zmieniłem tłok i pierścienie bo tutaj był problem. Złożyłem i teraz podnoszę na pusto i tylko do połowy jestem w stanie.
      Tzn. lagi równają się do kąta 90 stopni w stosunku do Ziemii, dalej nie ma szans, jakby zblokowało.
      Nawet ręką nie można wyżej podnieść, jak zgaszę ciągnik na tej wysokości to oczywiście pompa trzyma i nic nie opada, ale wyżej podnieść nie mogę a brakuje jeszcze minimum 30cm.
       
      Czy ktoś miał podobny problem? Czy jest możliwość, że lagi się przestawiły?
      Liczę na pomoc, zanim pozostanie mi ściąganie na nowo fotela i pokrywy by zobaczyć co tam się dzieje.
      [EDIT] W momencie awarii miałem pełen opryskiwacz oprysku, 400L, czy w trakcie gwałtownego "rąbnięcia" w dół mogły się lagi przestawić na trybach, frezach?
      Pozdrawiam,
      Paweł Cywiński
    • Przez Ursus_4514
      Jak taki rozdzielacz podłączyć szeregowo?

      I czy wogule się da? Z góry dzięki za odpowiedź. 
    • Przez piotrxdxd
      Witam,potrzebuję pomocy,zetor 6711/6718,wymieniona pompa wraz z zaworem bezpieczeństwa oraz uszczelnienia cylindra podnośnika,podnosi ciężkie maszyny tylko na pewną wysokość ,a na wyjściach hydraulicznych pokazuje zaraz po włączeniu około 100 barów a zaraz zaczyna spadać do 80 70 barów ,co może być przyczyną.
    • Przez Pawel507366
      Witam 
      Mam problem z wspomaganiem  Ciągnik renault cergos 340 
      Gdy ciągnik jest na zimnym silniku wspomaganie moze nie idealnie ale działa A po pracy ciągnika gdy olej sie nagrzeje wspomaganie  na wolnych obrotach praktycznie nie działa i wyświetla się kontrolka z ciśnieniem oleju  po dodaniu gazu jest trochę lepiej 
      Filtry sprawdzałem olej jest też prawie nowy pompa podaje ciśnienie na niskich obrotach 50 na wysokich 170 
      Co może być powodem 
      Dziękuję pozdrawiam 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj