Jaki najlepszy rosiewacz nawozu 3-4 tonowy ?
Przez
bunios23, w Rozsiewacze nawozu
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateusz100
Witam posiadam rozsiewacz nawozu amazone za-u 1001 i chciałem kupić do niego komplet naklejek i teraz tak na internecie jest tego mało cos jest ale np. jeden sprzedaje niby komplet naklejek do takiego rozsiewacza a połowy z tych naklejke tam nie ma a te co są to ich orginalnie nie ma w rozsiewaczu sama naklejka z nazwą AMAZONE ZA-U 1001 jest nie w takich rozmiarach jak orginalna i do tego są to litery pomnaranczowe przyklejane osobno a nie jak w orginale na zielonym tle wszystko razem ogolnie rozsiewacz w dobrym stanie super wręcz nigdnu nei remontowanyu i widzę naklejhki jakei sa niektore so troche podrapane zerwane ale widac je i nigdzie takich nie ma w tych niby gotowych kompletach na internecie... troche smieszne taka forma AMAZONE i nie ma naklejek na swoje maszyny a stary on nie jest mozę to 2000 rok moze 2001 ale no nie widzę i mam pytanie czy ktoś może ma taki rozsiewacz kupowal kiedys gdzieś? alboi zna kogos co robi lub sprzedaje takie naklejki jak najbardziej orginalne? proszę o pomoc
-
Przez Ziomek111222
Cześć !
Posiadam rozsiewacz langren rs 1200 i chciałbym zapytać o wasze sugestie co do ustawień łopatek tak, aby wysiewał na 15m . Najbardziej zależy mi na ustawieniu na mocznik, saletrę i polifoskę.
-