Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, leszek1000 napisał:

Ja muszę najpierw oborę zbudować wtedy może zacznę szukać drugiej połówki. Asfalt na podwórku jest także żadna panna butów nie ubrudzi. Jak coś to pisać na priv 😅

Pewnie zostaniesz starym kawalerem, u mnie jeden we wsi też tak rozbudowywał i 50 lat i sam a kuzynostwo wezmie sprzeda i chuk

7 godzin temu, Taurus83 napisał:

Miałem Kiedyś dziewczynę co r nie wymawiała...A moje imię zawiera tą literę  :)))) u niektórych tego praktycznie nie słychać lub tylko w trudniejszych dla nich wyrazach. U niej akurat było po całości  :)

Z kolei inna moja ex( z naszej branży) miała propozycję do wzięcia udziału w drugiej albo trzeciej edycji. Dwa razy ją nachodzili w domu ludzie od produkcji. Mówili, że to głosowanie widzów to ściema i że będzie w programie bo oni o tym decydują A nie jakieś smsy.

Opowiedz coś więcej o tej drugiej. Sami do niej przyszli czy sama się zgłosiła.

Opublikowano
30 minut temu, sabuliga napisał:

No niestety same lataja za wysokimi i przystojnymi czyli około 5 procent populacji a póżniej płacz

A później żeby się choć trafił o jednym oku i niedużym ptoku.  :P

Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

A później żeby się choć trafił o jednym oku i niedużym ptoku.  :P

Wredota 😛

Co już się stęskniłeś? 🤔😂

Opublikowano (edytowane)

oko wstawic.ptaka powiększyć i dawaj w świat. życie za krótkie żeby z niego nie korzystać. 

dawno dawno temu jak była taka tandetna piosenka "nie mydlo i.nie grantat"

z wiekiem można zrozumieć jakie to prawdziwe było 

Edytowane przez szmergiel
lit
Opublikowano (edytowane)

No niestety taka prawda, przystojniaczek pobawi się i kopnie, to już rury wam miękną.   :P Potem - gdzie ja miałam oczy dolo powiedz mi ta, tak się wpierd*liłam jak wieprz do koryta.   :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Przystojny to wie że każda poleci na jego wdzięki A że nie ma w głowie to nic ważne że wystawią sobie zdjęcie z wakacji i będą fajnie wyglądali... A poza tym nawet jak poznałem fajne dziewczyny to kiedy powiedziaĺem czym się zajmuje to żadna się nie została 😂

Opublikowano

Kobietom nie tyle zależy nawet na samym przystojniaku, tylko działa podświadoma chęć uje*ania koleżanek, ach te to dopiero szlag trafi jak zobaczą jakie ciacho upolowałam.  :P

Opublikowano (edytowane)

Za niektóre kobiety wstrzynano wojny... tejże do mnie nie pij z jakimiś przystojniakami bo nie tędy droga panie Sean😁😋 

Zresztą wy bardziej jesteście wzrokowcami niż my 😛

Edytowane przez tess
Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

. Zreszta jakby na gospodarce z mężem była to jestem ciekaw gdzie ten maż by ja zdradził.

Jak ktoś szuka zdrady wszędzie znajdzie. Znam gościa co kręcił z dwiema kobietami. Wszystko wyszło na jaw jak się poznały na porodówce. Leżały na tej samej sali, a on przyszedł w odwiedziny. 

Opublikowano
7 minut temu, Sean napisał:

Kobietom nie tyle zależy nawet na samym przystojniaku, tylko działa podświadoma chęć uje*ania koleżanek, ach te to dopiero szlag trafi jak zobaczą jakie ciacho upolowałam.  :P

Znałem kiedyś taką jedną.

Opublikowano (edytowane)

Ależ @tess ja mówię ogólnie, dlaczego bierzesz wszystko do siebie? nie znam Twojej sytuacji, nie wiem jak wyglądasz, nawet Ciebie nie zacytowałem.  :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Ciągle tylko marudzicie... Że kobitki takie czy siakie.... Pfff... Ale co bez nas? 

Opublikowano
5 minut temu, tess napisał:

Za niektóre kobiety wstrzynano wojny... tejże do mnie nie pij z jakimiś przystojniakami bo nie tędy droga panie Sean😁😋 

Zresztą wy bardziej jesteście wzrokowcami niż my 😛

Przypomniałaś mi dawne szczeniackie czasy 😋  w gimnazjum na połowinkach typowi odbiłem dziewczynę, nie było tygodnia żebyśmy się nie tłukli. Ale człowiek głupi był, dwa palce pęknięte miałem, do dzisiaj odczuwam...