Wycie hydrauliki - resorowanie przedniej osi.
Przez
Profesor, w Favorit 500
-
Podobna zawartość
-
Przez danio02
Cześć
Mam problem z hamulcami hydraulicznymi w Fendt 510. Mianowicie jak wciskam pedał hamulca to olej idzie na siłowniki w przyczepie, ale jak puszczam hamulec, to olej już nie wraca i siłowniki pozostają wyciśnięte ( przyczepa pozostaje zahamowana). Czy to może wina jest zaworu hydraulicznego. Jeżeli miał ktoś z was podobny przypadek, to proszę o poradę.
Pozdrawiam
-
Przez areczek00095
Cześć, tak jak w tytule. Mam od niedawna 512c i podczas przełączania rewersu słuchać puknięcie w skrzyni. Czy to normalne? Nie szarpie, nie zgrzyta tylko po prawie każdym naciśnięciu guzika słychać stuk w skrzyni. Ktoś przerabiał może temat?
-
Przez Jonsnow
Witam. Mam problem z wyjęciem siłownika wspomaganie. Ktoś jakieś porady? Bo jest to opcja z amortyzacją osi więc mega mało miejsca...
-
Przez kpiotr
Witam. Mam problem z siłownikiem wspomagania. Zaczął cieknąć wiec uszczelniacze trzeba wymienić. Mam dylemat tylko jak go wymontować???? czy trzeba odkrecić oś od ciagnika żeby go wyjąć??? Żeby rozkręcic drążki trzeba podnieśc koła do góry?? może ktos przyblizyć z której strony się do tego zabrać???
pozdrawiam
-
Przez szymek85
Witam czy przy demontażu pompy wtryskowej trzeba też ściągnąć pompę hydrauliczną która zamontowana jest z przodu i przez tą dziurę odkręcić koło z pompy wtryskowej??
Wszystko podkręcałem co jest na wierzchu i pompa wychodzi tylko 5 mm i jest opór. Proszę o radę bo nie chcę na siłę nic robić.
-