Gość

Koronawirus

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
jacus    1757
57 minut temu, Pafnucy napisał:

tiaaaa, jeszcze z dziesinć lat bedziesz o tym pieprzył.

nic tam ni masz. zaszczep sie bo fajtniesz!

Ty mi zapłać, że poswięcam się dla takich jak ty.

ja jestem przeciwnikiem szczepien dla wszystkich- w szczegolnosci,dzieci, mlodziezy, zdrowych  w pelni wieku, ozdrowiencow, pacjentow szpitali psychiatrycznych-z wyjatkiem odwykowcow. pedofilow, mordercow zlodziei,oszustow itp.itd. pacjentow zol-i, zakladow opiekunczych, terminalnie chorych-wirus to dla nich aniol milosierdzia

reszta powinna byc przymusowo-jesli sami nie chca- zaszczepieni

55 minut temu, Bogdan_ja napisał:

To że byłes chory to tylko oznacza że jestes cienki bolek i tyle.... To nie jest śmiertelna choroba i większość nawet nie odczuwa żadnych objawów i tyle.. 

znowu zaczynasz swoje opowiesci ??  masz w domu wszystkich ??

ty nie stary moze bys sobie jakas babe znalazl.. na taki majatek to wiele doswiadczonych poleci..

54 minuty temu, Pafnucy napisał:

powiedz to tym co zmarli.

a co tam 105 tysiecy, do tego ci nadmiarowi kolejne kilkaset tysiecy.

sa juz dane demograficzne z tego roku ?

buk, humor ,seks ,rokendrol.

Bercik92    1093
1 godzinę temu, many13 napisał:

Warianty wirusa wzięły się ze szczepień - ciekawa teoria.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.bitchute.co

10 tysięcy zgonów w Europie są bezpośrednio powiązane ze szczepieniami i nikt o tym nie mówi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

272015297_5170188759667601_3351176036867198091_n.jpg

Dzisiaj się na to mówi koincydacja czasowa 

2 godziny temu, jacus napisał:

ja mialem dokladnie tak jak walesa- 5 dni i nocy z zyciorysu wyjete......

ciekawe co byscie pisali gdyby was tak przeczologalo ??

ogolnie idziemy w kierunku hiszpanskim czyli bankructwo,bezrobocie, bieda....

Ja 2 tyg miałem "z życia wyjęte" jak dostałem anginy ropnej ale oczywiście nikt nie robił testów kwarantann czy zakładał paszporty... 

• Haha 1

Wiadomość z agroFakt.pl

many13    376

Słyszałem tylko o koincydencji -  przypadek, zbieg okoliczności, zbieżność kilku zdarzeń, często nieoczekiwana i bez dostrzegalnej przyczyny.

• Thanks 1

jacus    1757

no popatrz szczepionka go zabila - co prawda, to szwagier z siekiera ale gdy sie nie szczepil to zdazyl by uciec..

• Haha 1

Bogdan_ja    955

1 godzinę temu, jacus napisał:

znowu zaczynasz swoje opowiesci ??  masz w domu wszystkich ??

Ja niczego nie opowiadam tylko stwierdzam fakty i tyle.. Ty masz otępienie mózgowe i to jest powikłanie po covidzie  i tyle... Sam wstawiłeś tu link gdzie o tym pisali....😁😁😁 Niczego nie potrzebuje szukać bidulu... 😋

jarecki    2917
4 godziny temu, jacus napisał:

ogolnie idziemy w kierunku hiszpanskim czyli bankructwo,bezrobocie, bieda....

z bezrobociem to bym nie przesadzał , hiszpania jest specyficzna i nie sprzyja pracy upał i ładna pogoda a polska za ubiegły rok rekordowy napływ inwestcji zagranicznych .

jacus    1757

ty ogarek z zasady nie mozesz miec otepienia mozgowego z tysiac powodow-pierwszy trzeba miec jakies zwoje zeby sie zwinely.az tym coraz gorzej..rokse zamkneli i od tej pory stales sie aktywny na forum - nie wiem czy to dobra zmiana ,nie probowalem.

no na swirusa nikt nie umiera- idz na najblizszy cmentarz i co 5 z nowego grobu powiedz zeby wstawal. tylko patrz zeby ktos nie widzial bo cie ubiora w cieply kaftanik  z dlugimi rekawami zeby ci raczki nie przemarzlybo jak bedziesz pisal po kuracji.

Bogdan_ja    955

Szkoda że nie czytasz tego co wstawiasz... 😁😁😁😁

Sprawdź sobie ilu umierało na grypę, zapalenie płuc itp..... I powiedz gdzie te ludki tera są upchane... 😋

• Like 2

jacus    1757

a te ponad 400 tysiecy pozostalych to na co umarlo ?? nawet nie wiesz ze na swirusa gdzies 20 % umarlo-temu pisalem o co piatym .. do wiosny to swira wlasnego chowu dostaniesz ,kup se jakas zabawke  ..psa ,kota ,chomika,kanarka,rybki ,lalke gumowa..

Bercik92    1093
14 godzin temu, many13 napisał:

Słyszałem tylko o koincydencji -  przypadek, zbieg okoliczności, zbieżność kilku zdarzeń, często nieoczekiwana i bez dostrzegalnej przyczyny.

I tak wiadomo o co chodzi 🤪

• Haha 1

Rogas71    308
jacus napisał:

a te ponad 400 tysiecy pozostalych to na co umarlo ?? nawet nie wiesz ze na swirusa gdzies 20 % umarlo-temu pisalem o co piatym .. do wiosny to swira wlasnego chowu dostaniesz ,kup se jakas zabawke  ..psa ,kota ,chomika,kanarka,rybki ,lalke gumowa..

Skąd wiesz na co zmarli jak sekcji nie robią 😎

• Like 1

Bogdan_ja    955
11 godzin temu, jacus napisał:

Ot głupkowate opowiastki pociotka/tchorza 😋

• Like 1

GRZES1545    5433
42 minuty temu, Rogas71 napisał:

Skąd wiesz na co zmarli jak sekcji nie robią 😎

Un wi lepij😎

• Like 1

Bogdan_ja    955

Mój szwagier zmarł jako jeden z pierwszych i miał wpisany covid a zmarł na nowotwór... Ot tyle warte te statystyki... Coś było ostatnio że w którymś szpitalu na 35 zakwalifikowanych na covid faktycznie zmarła 1 osoba.... Cyrk dla głupich i tyle.. 😁

• Like 6

Krzak    243

Żona była u lekarza,robiła test wyszedł covid. Sam już nie wiem ile tej kwarantanny mam mięć. Żonie pokazuje że 7 dni,jak dzwonię na infolinie to mówią że ja muszę mięć 17! dni. Nie wiem już jak to jest. Żona musi mnie gdzieś zgłosić czy ja sam muszę sanepid powiadomić? Jak to jest orientuje się może ktoś?

jacus    1757

im wieksza niemota z dziury bardziej zabitej deskami tym wiecej ma do powiedzenia..

jeden twierdzi ze swirusa nikt nie umiera a drugi ze wszyscy- moze ustalcie miedzy soba ktora wersja jest prawdziwa..

dawaj ogarek twoje dane. o chorobach wspolistniejacych slyszales??? dla tysiecy ludzi covid to gwozdz do trumny.

rogasiu z doliny roztoki- skad taki jak ty ma wiedziec ze i wczesniej sekcji nie robili,  masz pojecie jak to wyglada, ile czasu trwa, kto to by mial robic??podaj twoja wersje na co umierali ludzie przed 2020 r??

Bercik92    1093

nawet na grypę, nowotwór, chroby układu krążenia czy płuc...a dziś tylko srowid

Gość   
Gość
17 minut temu, jacus napisał:

na co umierali ludzie przed 2020 r??

Na to samo co w 2019  i 2021 ,2022 itd 

jacus    1757
16 minut temu, Bercik92 napisał:

nawet na grypę, nowotwór, chroby układu krążenia czy płuc...a dziś tylko srowid

dobrze sie czujesz ?? w domu wszyscy zdrowi ??? 

w 2021 r zmarlo ok.[nie ma pelnych danych]  500 tys a na covid 82 tysiace -ktorego slowa z tego zdania nie rozumiesz??

• Haha 1

Bogdan_ja    955
35 minut temu, jacus napisał:

im wieksza niemota z dziury bardziej zabitej deskami tym wiecej ma do powiedzenia..

O to to.... Dobrze żes napisał o sobie bidulu.... 😁😁😁😁.. Typowe otępienie mózgowe opisane jako powikłanie po covidowe... 🤕

• Like 1

V12    1021

Kurła , ale gorąco w temacie 🙌

Motocykliści to jedna rodzina :)

galan99    4698
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Mój szwagier zmarł jako jeden z pierwszych i miał wpisany covid a zmarł na nowotwór... Ot tyle warte te statystyki... Coś było ostatnio że w którymś szpitalu na 35 zakwalifikowanych na covid faktycznie zmarła 1 osoba.... Cyrk dla głupich i tyle.. 😁

Tempe łby nakręcili ten bałagan polecieli się szprycować jak durnie , tak uwierzyli w cudowną naukę zabijania .

• Like 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak oceniacie obecną sytuację polityczną w kraju? Czy coś się zmieni w roku 2022? Jaki wpływ ma polityka na pracę rolników?
      Kontynuacja najgorętszego tematu na portalu:

• Przez marcianjargit
      dzisiaj ogladalem agrobiznes i mowili ze zaczynaja sie strajki na zachodzie co wy na to bedzie ich wiecej?
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
    • Przez tracker
      Portal wPolityce.pl dotarł do oświadczenia organizacji drobiarskich dotyczącego materiałów wyemitowanych przez TVN i TVN24. Sygnatariusze zarzucają obu stacjom skrajną i niedopuszczalną manipulację emocjami widzów
      Przytaczamy jego pełną treść poniżej:
      Pod oświadczeniem podpisali się sygnatariusze Porozumienia Rolniczego Zrzeszeń i Organizacji Drobiarskich:
      Krajowa Federacja Hodowców Drobiu i Producentów Jaj - Paweł Podstawka - Prezes poster
      Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza - Dariusz Goszczyński - Dyrektor Generalny
      Polski Związek Zrzeszeń Hodowców i Producentów Drobiu - Andrzej Danielak - Prezes Zarządu Głównego
      Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz - Piotr Lisiecki - Prezes Izby
      Krajowa Rada Izb Rolniczych - Zygmunt Stromski - Przewodniczący Ekspert Copa-Cogeca
      Ogólnopolski Związek Producentów Drobiu „POLDRÓB” - Stefan M. Chrzanowski - Dyrektor Biura OZPD POLDRÓB
      Polski Związek Hodowców i Producentów Gęsi - Wiesław Wojtczak - Prezes Zarządu
      Zrzeszenie Rolników i Producentów Indyk Lubuski - Beata Włodarczyk -Lewandowska - Prezes Zarządu
      Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego UPEMI - Wiesław Różański - Prezes Zarządu
      Polska Federacja Hodowców Drobiu - Jakub Pióro - Prezes Zarządu
      Regionalna Grupa Producentów Drobiu FARMER - Włodzimierz Olszewski - Prezes Zarządu
      Stowarzyszenie Innowatorów Wsi - Krzysztof Łuczak - Dyrektor Generalny
      wpolityce.pl/mt
      https://wgospodarce.pl/informacje/107251-drobiarze-odpowiadaja-na-atak-tvn-niedopuszczalna-manipulacja-emocjami-widzow
    • Przez danielhaker
      Jak oceniacie obecną sytuację polityczną w kraju? Czy coś się zmieni? Jaki wpływ ma polityka na pracę rolników?
      Kontynuacja dyskusji z 2020r.

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj