Byyyku102

Cena za us艂ge siewu nawoz贸w

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Byyyku102    0

Witam聽馃檪, mam pytanko ot贸偶 ile liczy膰 za us艂ug臋 siania nawoz贸w ?

Powiem tak go艣ciu mial jakie艣 7ha w dw贸ch kawa艂kach d艂ugo tam si臋 nie zesz艂o z jakie艣 2 godz.聽

Z g贸ry dzi臋kuj臋聽馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

Wiadomo艣膰 z agroFakt.pl

warchest    198

po co by艂o zak艂ada膰 nowy temat jak jest za艂ozony ogolny ceny us艂ug聽

Udost臋pnij ten post

warchest    198

@miwigos聽jesli masz ladne pole i w jednym kawa艂ku i za艂膮dunek na miejscu i szybki , bo wyobraz sobie te 15 ha w 10 kawalkach a za艂adunek w ma艂ych workach聽

Udost臋pnij ten post

miwigos    1660

A kto dzi艣聽kupuje聽w malych workach ,kto艣 co ma kika ha i sam wysieje jakim艣 b膮czkiem

Udost臋pnij ten post

Byyyku102    0

miwigos znam kilku co bior膮 w ma艂ych workach bo nie maja czym za艂adowa膰 big baga do siewnika聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋

• Podobna zawarto艣膰

• Przez superfarmer02
      jak聽b臋d膮 kszta艂towa膰 si臋 u was ceny us艂ug w tym roku?聽podnosicie, opuszczacie czy bez zmian?馃 Wszystko dro偶eje wi臋c i us艂ugi powinny by膰 dro偶sze聽

link do kontynuacji tematu:聽

• Przez Gregor1789
      Witam mam pytanie czy jest kto艣 kto mia艂 problemy z aktualizacja biznesplanu ?
    • Przez MariuszKlim
      Cze艣膰. Kto艣 orientuje si臋 po ile 艣rednio聽wychodzi ubezpieczenie upraw od hektara po odliczeniu dotacji od rz膮du, na Podlasiu?
      standard od przymrozk贸w. jare.
    • Przez kamil255
      Witam, dosta艂em propozycje za艂adunku bel siana na przyczepy i roz艂adunku w ilo艣ci 100-150 sztuk. Po mojej stronie obs艂uga tylko ladowacza, bez ci膮gni臋cia przyczep. Odleg艂o艣膰 艂膮k oko艂o 8km od miejsca skladowania. Jak to liczy膰 od sztuki czy w inny spos贸b alby obie strony by艂y zadowolone?
    • Przez bombelogrodnik
      Dzie艅 dobry wszystkim, posiadam w贸zek le艣ny hds do 6 ton + do tego Kubote m4 74KM (tak to wygl膮da jak na zdjeciu )聽S艂u偶y艂o mi to tylko na potrzeby w艂膮sne ale ostatnio sporo znajomych chce mnie wynajmowa膰 do zw贸zki, ale w sumie nie wiem jak kompletnie liczy膰, czy od聽 godziny pracy ciagnika czy od kursu, bo czasami jest blisko, czasami daleko. Moze kto艣 podpowie jakie s膮 rozsadne stawki i w jaki spos贸b to liczy膰.聽

• Utw贸rz nowe...

Wa偶ne informacje

U偶ywamy plik贸w cookies, aby poprawi膰 funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowuj膮 tre艣膰 strony, w tym wy艣wietlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowa艅 u偶ytkownika, pozwalaj膮 nam r贸wnie偶 zrozumie膰, w jaki spos贸b korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawie艅 dotycz膮cych cookies oznacza, 偶e b臋d膮 one zamieszczane w Twoim urz膮dzeniu ko艅cowym. Mo偶esz dokona膰 w ka偶dym czasie zmiany ustawie艅 dotycz膮cych cookies. Wi臋cej szczeg贸艂贸w w naszej Polityce prywatno艣ci i plik贸w cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikacj臋
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj