BELARUS820BX

Siedzenie do ursusa

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Grzechooo    695

Ja kupiłem coś podobnego do nr 4 dwa razy oddawałem na reklamacje bo ta skajka się odlepiała, druga rzecz to mocno twarda "amortyzacja" ja ważę 90 kg a siedzenie ustawione na 60 i niewiele się ugina. W gruncie rzeczy przeprosiłem starego grammera, wymieniłem rolki siłowniczek i sprężyny. A nowe siedzenie jak przyszło z reklamacji tak leży w kącie.

• Like 1

Vroobel    12

W nowym siedzeniu od razu musisz wymienić plastikowe rolki na łożyska żeby to jakoś amortyzowało... 

• Like 1

Wiadomość z agroFakt.pl

pepe2    13

Kupiłem nr 1 do trzydziestki i póki co jestem zadowolony , wykonane bardzo estetycznie , dobrze amortyzuje ważę 90kg , co do trwałości to cudów nie oczekuję za te pieniądze , bardziej trwałe z Kunowa kosztuje ponad 7 stów .

• Like 1

wsbil    29

My mamy w 60tce nr 1, amortyzuje dobrze, ważę około 100kg więc ma co robić. 4 lata, trochę się poprulo górne oparcie, ale ciągnik w sezonie rzadko widzi garaż i bez kabiny. Około 1200mtg zrobione od zakupu. Pewnie na rok dwa jeszcze starczy

• Like 1

Ursus C360
Ursus C330
Sprzęty stare ale jadą, po swojemu

Gość   
Gość

Tez mam nr 1 w zetorze i mysle kupic do c360 takie samo. Mam go ze 3 lata i jest ok.

Gość   
Gość
12 godzin temu, BELARUS820BX napisał:

Witam mam pytanie chce kupić nowe siedzenie do c-360 i c-330 i nwm które wybrać może ktoś montował u  siebie zastanawiam się nad numerem 1-4 które będzie wygodniejsze https://www.olx.pl/oferta/siedzenie-dwuczesciowe-boczne-ursus-c-330-c-360-mf-zetor-CID757-IDrM59L.html

Jak Cię stać to kup sobie z Kunowa 😏 A te chińskie gówna miałem i nie polecam

Dziadostwo pęka 

Risto    56

Ja w T25A1 mam wersję 1 ze względu, że tam nie przeszkadza wysokie oparcie do spoglądania do tyłu. Siedzenie wygodne jako tako, tylko mi po 2-3 latach zaczęła z boku siedzenia pękać ta derma. Ale na plus bo jest sklejona z gąbko. A do 3P mam wersje 4 tylko w innym wzorze tłoczenia, dlatego bo tam wysokie oparcie zasłaniało by mi widok do tyłu a ono ma niskie. Mówiąc w prost to są siedzenia jak fabryczne jeśli chodzi o jakość i amortyzacje i niema co się dziwić w cenie do 400 Zł. Jak ktoś ma możliwość techniczną i kasę to wiadomo, że lepiej kupić pneumatyczne bo zdrowia więcej zostanie.

• Like 1

15 godzin temu, pepe2 napisał:

Kupiłem nr 1 do trzydziestki i póki co jestem zadowolony , wykonane bardzo estetycznie , dobrze amortyzuje ważę 90kg , co do trwałości to cudów nie oczekuję za te pieniądze , bardziej trwałe z Kunowa kosztuje ponad 7 stów .

Nie no już bez przesady za tyle to do mtz mogę kupić do tych ciapków małych to mi takie starczy aktualnie mam stare te metalowe bez niczego tylko poduszkę kłade i się jeździło

15 godzin temu, wsbil napisał:

My mamy w 60tce nr 1, amortyzuje dobrze, ważę około 100kg więc ma co robić. 4 lata, trochę się poprulo górne oparcie, ale ciągnik w sezonie rzadko widzi garaż i bez kabiny. Około 1200mtg zrobione od zakupu. Pewnie na rok dwa jeszcze starczy

Dzięki za opinię też się zastanawiałem nad pierwszym ale wolałem się upewnić i zasięgnąć opinij posiadaczy ;)

bratrolnika    26942

Jak masz kabinę z tyłu nie zabudowaną to kup całościowe, te dzielone to jak w zimę się robi to potrafi wiać po nerkach....

• Like 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Janczy450
      Witam chciałem się zapytać czy da się założyć zestaw naprawczy czyli tłoki tuleje i pierścienie od zetora 7211do ursusa c 360 i czy to wogule będzie pasować chcieliśmy założyć ale nie wiemy czy będzie pasować proszę o odpowiedz
    • Przez Yaaman
      Dzień dobry,
      Bardzo proszę spójrzcie na zdjęcie. Czy takie koło zamachowe nadaje się do użytku czy już tylko złom?

Pozdrawiam
      Łukasz

• Przez arty
      Zakleszczyła mi się skrzynia w Zetor majorek, ale pisze tutaj bo praktycznie to samo co c4011 c360 itp....Obejrzalrm filmiki jak odblokowaćale coś jest nie tak .. zablokowała się prawdopodobnie na wstecznym, ale pewności nie mam...teoretycznie jeśli na wstecznym to dźwignia powinna nie dochodzić do ostatniej pozycji.... U mnie wszystkie biegi tak jakby wchodziły....dźwignia chodzi normalnie.....Wykręciłem zatrzaski i próbowałem ustawić w linii, ale 2 listwa od prawej a więc 1 i wsteczny przesunęła się mocno do przodu,  tak że znikła w otworze, poruszając dźwignia listwa wycofała się z powrotem nieco, ale nie daje się teraz przesunąć więcej niż na to ostatnie wcieciei wygląda jakby była trochę nizej - tak jakby spadła z jakiejś szyny. Ogólnie skrzynia dalej zakleszczona, na dodatek listwa 1 i wstecznego biegu jakby uciekała do przodu. Jak to ustawić teraz w lini? Jeśli wszystkie biegi wchodziły a skrzynia zablokowana to co mogło się zablokować, dźwignia reduktora też pracuje normalnie.
    • Przez rolnikgospodarny95
      Mam zgodę użytkownika poproszę was o pomoc ile on ma metrów wysokości zaczynając od dachu?
      ursus.webp
    • Przez arek116
      co możecie powiedzieć na temat opon chińskich i indyjskich???? oczywiście wolał bym stomila albo baruma ale fundusze na taki wypas nie pozwalają.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj