Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

3 godziny temu, Uziu92 napisał:

ciężko się go ogląda , poogladaj Mariusza Zduna , zupełnie co innego

Strasznie gwiazdorzy ten chlopaczek myśli ze wszystkie rozumy pozjadał. Mariusz Zdun to całkiem inny gość kultura i pełna profeska.

chyba z nim nie rozmawiałesz to kto gwiazdorzy byś się przekonał ....

Opublikowano

Z jutubem jest o tyle fajnie że wrzucisz co chcesz. A co jeśli na jeden filmik z udanej naprawy przypadają statystycznie 3 filmy z napraw które się nie udały(te filmy nie idą na yt) 

W Internecie jesteś kim chcesz, pamiętajmy

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

chyba z nim nie rozmawiałesz to kto gwiazdorzy byś się przekonał ....

O Mariusz mówisz? Na forum też gwiazdorzył.

Opublikowano

Nie zauważyłem żeby Mariusz na forum gwiazdorzył czy na Youtube czego nie można powiedzieć o Niezależnym. Ten drugi po obejrzeniu kilku filmów już widać że kawał buca. A na to że się nie mylę to mogę powiedzieć że mój dobry kolega naprawiał u niego fynda i co nieco mi o nim opowiedział.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

W Internecie jesteś kim chcesz, pamiętajmy

swego czasu spoty olx miały fajny przekaz. "w Internecie bądź sobą. chyba, że jesteś chamem- wtedy bądź kimś innym..."

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nie jeden bardziej gwiazdorzy a gówno wie 

Uderz w stół a  nożyce się odezwą 🤔

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

swego czasu spoty olx miały fajny przekaz. "w Internecie bądź sobą. chyba, że jesteś chamem- wtedy bądź kimś innym..."

w internecie można być kim się chce, ale i tak większość wybiera bycie idiotą

Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Nie zauważyłem żeby Mariusz na forum gwiazdorzył czy na Youtube czego nie można powiedzieć o Niezależnym. Ten drugi po obejrzeniu kilku filmów już widać że kawał buca. A na to że się nie mylę to mogę powiedzieć że mój dobry kolega naprawiał u niego fynda i co nieco mi o nim opowiedział.

fuszerkę też potrafi odwalić są na forum niestety ofiar jego napraw u mariusza byłem osobiście to mogę coś powiedzieć a i znam osoby co im chałę odwalił ....

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Nie pamiętam gdzie tego szukać. Gdzieś w tematach gdzie ludzie szukają pomocy

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bananek napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

fuszerkę też potrafi odwalić są na forum niestety ofiar jego napraw u mariusza byłem osobiście to mogę coś powiedzieć a i znam osoby co im chałę odwalił ....

Czyli standardowo jeden umie to lepiej drugi tamto, niestety nie ma ludzi co by wszystko umieli i ktoś musi po kimś poprawiać ,,fuszerki'' .

Nie miałeś bliżej do Niezależnego że u Mariusza byłeś  ?

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

Niezależny trochę w piórka obrósł a sam zaczynał w aso żeby zdobyć to i owo i nie piszę o wiedzy.

Nie znam mechanika, który jest nieomylny - no oprócz bodzia z supermafii bo ten to wszystkie rozumy pozjadał i uważa się za nie wiadomo kogo bo c330 i c360 potrafi naprawić.

Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

Niestety tak i to nie jeden raz jak chce to pomoże ale i ciśnienie umie podnieść

Co ci Sławku spierdaczył? W JD czy w lepszym zielonym?

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

jakiemuś intelygentowi udało się ukruszyć te imadło 🤔

Nieee nakrętka puscila od reszty i nieraz krecilem a sie nie sciskalo bo nakretka chodziła razem ze śruba:) mam 24 lata ojciec 55 a kupil czy dostał je dziadek i jest odkad ojciec pamieta  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v