Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy był zepsuty😆

Ale naprowadziła na właściwą i słuszną ścieżkę

Opublikowano
19 godzin temu, kontenovy napisał:

przez kogo lub co zmuszony ?

mnie studia zmusiły i to by na kolokwiach i sesji nie być w gorszej sytuacji niż zaradniejsi koledzy, jeden ten sam Ace1 już 10lat męczę , 3 bateria już siedzi , pobity do cna ale działa póki co, jak trzeba to za router robi a kamera za latarke, czasem  rozłącza połączenia a czasem za pierwszym razem nie połączy, kupa opiłków wiecznie na głośniku uczepiona a pod klapką wiecznie pełno było kurzu piachu a nieraz i trocin więc temu nie warto w moim przypadku kombinować z czymś lepszym na pokaz z masą gadgetów a przy tym dość delikatnym

na złomie w zeszłym tygodniu po godzinnym szperaniu w całym worku starych telefonów kupiłem huawei ascend g300 ,cały ,sprawny i nie zniszczony za mocno ale co do czego patrze po naładowaniu że telefony czyjeś są , smsy i galeria pełna zdjęć pomimo że nie ma sim ani microSD także co do czego z poprzednim właścicielem muszę się skontaktować w przyszłym tygodniu i co do czego wyjaśnić sprawę 

Zmuszony zostałem przez małżonkę , postawiła sprawę jasno na kopciuchy 16 zł dasz a telefonu nie kupisz. Nie powiem bo z początku mnie irytował ale idzie sie przyzwyczaić. Dobra żeby nie było ,że pod pantoflem siedzę.

Opublikowano
3 minuty temu, KarolStach88 napisał:

na kopciuchy 16 zł dasz a telefonu nie kupisz.

🤣 mam tak samo , tylko zamiast kopciuchow jest co innego

Opublikowano

Też kiedyś buraki fasolę się pieliłem motyka za dzieciaka,wtedy to człowiek miał zmarnowane dzieciństwo,ale nie było telefonów internetu telewizji satelitarnej. Później jak byłem w średniej szkole to cywilizacja nastąpiła w rodzinie i internet był, telefony,ale pielenie dalej takie same. Poszedłem na studia to ojciec już zaczął więcej kasy ładować w opryski a ja na studiach się marnowałem, trzech braci w domu odetchnęło bo już tyle obowiązków nie było,a pielenie to już nie na tydzień kilka ha buraków tylko w jeden dzień 10ha.

Opublikowano
4 godziny temu, jahooo napisał:

Może z racji wieku to pamiętam ?? A są tacy pewnie na forum, co pamiętają jak przyjeżdżały pierwsze traktory we wsi

Ja to pamietam jak ojciec po c-330m bez kabiny pojechał do Warszawy w 1991 roku w połowie grudnia i wracał nim ponad 200km bo myślał ze taniej będzie.To były czasy.

Opublikowano
turion23 napisał:

4 godziny temu, jahooo napisał:

Może z racji wieku to pamiętam ?? A są tacy pewnie na forum, co pamiętają jak przyjeżdżały pierwsze traktory we wsi

Ja to pamietam jak ojciec po c-330m bez kabiny pojechał do Warszawy w 1991 roku w połowie grudnia i wracał nim ponad 200km bo myślał ze taniej będzie.To były czasy.

Mój ojciec w podobnych latach przyprowadził vistule , też 200 km i to pod koniec listopada. Cóż lawet nie było jak teraz to jakoś sobie radzili 😉

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, pawel885 napisał:

jak duży? Do garażowego? 

Zaraz na messenger Ci foto podeślę 

5 minut temu, artek27 napisał:

Ja u siebie odłączyłem dmuchawe w piecu. 

Do garażu to potrzebne, żeby na cały chuchalo 🤣

7 minut temu, soltys48 napisał:

Ciebie nie??

A z jakiej racji by miała, ja za głośno chalapę drę to woli odpuścić 🤔

7 minut temu, 6465 napisał:

Nie.  Bo my nie mamy prywatnej pogodynki. 😁

Nie czepiaj się mojej pogodynki Kalliny ☺️

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
32 minuty temu, Baks00 napisał:

Ciezko wstawic w normalnej dziedzinie-szkoda 30zl

Ale coz sam sobie ogranicza rynek.

Nie wiem czy mu szkoda. Trzeba się jego zapytać ale wygląda na to że mu szkoda. 

Opublikowano
44 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Mój ojciec w podobnych latach przyprowadził vistule , też 200 km i to pod koniec listopada. Cóż lawet nie było jak teraz to jakoś sobie radzili 😉

Od nas ze wsi prowadzili z pod niemieckiej granicy to będzie blisko 400km to byly czasy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v