Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym wyposażeniu wówczas myślę że grubo 2 stówki przerzucił. 

Opublikowano

Jak dla niego jak to przecież John Deere w zetorowskim malowaniu :D Zresztą albo krowa się cieli albo za dużo wajch :D

Opublikowano
17 minut temu, kolo11 napisał:

Skąd ludzie te ceny biorą?

z sufitu,

12 minut temu, Sylwekx25 napisał:

nawet i po paru latach takiego dojrzewania na olx-ie

szczerze wątpię ,cabrio i netto🤣 ,rdzy od wuja i jak nowy🤣.Sprzedam rok młodszy z kabiną za 25 tys brt🤪

Opublikowano

Pany montował może ktoś to w swoim łursusie ? jak najlepiej to przymocować?🤔 https://www.olx.pl/oferta/tapicerka-na-blotniki-ursus-c-385-914-super-jakosc-mega-promocja-CID757-IDxxuiW.html

Opublikowano

Gdzie na necie zamawiacie części? Brałem cos z agrobisu to przesyłka na drugi dzień i towar jak brak. Jednak jak bralem z mizaru to noże do glebogryzarki git, za to głowica sprężarki do 3p na otwory nie pasowała 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

no z tamtej strony Wieprza . wszystko jasne.

Coś nie pasuje? Zapiexy nie zjadłeś i humorek nie dopisuje?

Opublikowano

Panowie mam do wyboru dwa agreagty z hydropakiem tej samej firmy jeden ma walki strunowe na przodzie drugi ma ploze - włoke, kategoria ziemi w gospodarstwie od 3 w zwyz co będzie lepszym rozwiązaniem traktor 80 km.

Opublikowano
5 minut temu, Partyzant85 napisał:

Coś nie pasuje? Zapiexy nie zjadłeś i humorek nie dopisuje?

i co pyszczysz? tylko ty po tamtej stronie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v