Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proxima 120 hs powershift 24x24, klimatyzacja, zewnętrzne sterowanie podnośnika, felgi spawane, dodatkowe halogeny obciążniki przednie narazie tylko 270 kg. Diler zetora Krapkowice

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

To ile za taką proxe chcą?

Ponawiam pytanie bo kolega napisał wszystko poza cena.

Mi w czerwcu za 110 hs chyba, krzykneli 215-220 netto.

Edytowane przez vodz
Edycja
Opublikowano

Chciałbym, dopytalem 2 razy czy dobrze słyszę, poczym przekrecilem się na pięcie i opuściłem szanownego pana ze stoiska. To było na dniach pola w plonsku. Jakas proxima platinum to miała być tak dokładniej mówiąc.

Opublikowano
3 godziny temu, melon10641 napisał:

Ciekawe co w proximie może być platinium? 

To jest bardzo dobre pytanie. I raczej nie chodziło o bezstopniowa skrzynie biegów, 20 calowy monitor, system zarządzania traktorem Z-chip czy inne GPSy 😛

Opublikowano

Nh t5 85 -  155tys

Deutz 5090g 162tys

Kubota 95km 157tys

Steyr 85 compact ok 167tys

Valtra a84. 180tys

Nh td5 85 130tys

Wszystkie ceny netto z klima, i rewersem hydr, bez pneumatyki. 

Dodatkowo pierwsze 4 z polbiegiem. 

Macie jeszcze jakieś propozycje w tej cenie? Najlepiej z max rozstawem 200cm po zewnetrznej tak aby pasowal w międzyrzędzia qq? 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, simpleNICKpl napisał:

chodzi mi o to że często padają przednie osie w kubotach, nie patrze na pojedynczy przypadek bo jak sam zauważyłeś, już kilka takich było

Ile? ja tylko jeden tu na AF. Awarii np:TDeków całe mnóstwo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v