Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, RafaKdziela napisał:

@6465 tak Ukraińcy już  wcześniej chcieli kupić .Słoninę wędzą i to jest ich przysmak .

Puławiaki karmione soją i 50% jęczmień  w dawce paszy to smalcu jest bardzo mało .

swieży chleb , pomidor i słoninka osolona z  ,, szyberka''  pewnych smaków nigdy sie nie zapomina .    z szyberka znaczy sie ja soli i wiesza na sznureczku aby lekko obeschła .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

swieży chleb , pomidor i słoninka osolona z  ,, szyberka''  pewnych smaków nigdy sie nie zapomina .    z szyberka znaczy sie ja soli i wiesza na sznureczku aby lekko obeschła .

W wojsku dawali konserwową słonine to było całkiem całkiem.  

Z dzieciństwa pamiętam smak takiej wędzonej słoninki.  Teraz jak by takie dziecku dał i powiedziało by w szkole to by JE do sierocińca zabrali. 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, sumek666 napisał:

Poważnie!!?? 

Toż to 2,5x tańszy niż w "sezonie"

Chciał mi na piątek przywieźć,  ale mi nie pasuje i wyjeżdżają po niedzieli. 

Opublikowano
8 godzin temu, kopin napisał:

Nie mam na imię Jezus-mi nie musisz wierzyc

To dzięki, że zwalniasz mnie z tego obowiązku.

Nie raz już słyszałem tego typu historie: że tucz otwarty kupuje świnie na kiełbasę dla siebie, że ci, co mają 50 dojnych kupują swoim dzieciom mleko od małorolnych... 

Bzdety.

Kto chce, niech wierzy.

Sam hoduję, wiem co mam, wiem czym karmię. Koniec. I kropka.

Podobno w Moskwie, na Placu Czerwonym rozdają samochody...

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, szczypka napisał:

https://bielskobiala.wyborcza.pl/bielskobiala/7,88025,26349281,grzegorz-puda-nowym-ministrem-rolnictwa-taka-informacje-podaje.html?disableRedirects=true

kto to k... jest ktoś go kojarzy? jeśli to faktycznie będzie nasz nowy minister to już po nas 

to jest ktoś kto nie będzie podskakiwał prezesowi a że mieszka w mieście to jest miłośnikiem zwierząt jak prezes

Edytowane przez witejus
  • Like 2
Opublikowano

już o nim poczytałem i chyba rezygnuję z budowy garażu na graty trzeba oszczędzać nie wiadomo co odwalą 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v