Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 16.02.2020 o 10:51, asus921 napisał:

Brawo za akcje @6MaaJsTeR9 tylko szkoda, ze bez konsekwencji dla handlarza, ktory jak sam mowi, ma pelne auto i jutro bedzie nastepnych bez wagi ladowal.

Teraz wszyscy widza po co w gospodartwie waga i ze smieszne wchodzenie na wage gospodarza  bez byka, z bykiem czy kuwa nawet na byku nic ci nie da.

Czy w dalszej części faktury doliczony jest vat ?

Opublikowano

Jak ceny za jałówki mieszańce w lutym? Mam trzy sztuki i po ostatniej akcji co gościa mało co byk nie zabił to nie mam do kogo się zgłosić a na rzeźnie do Włodawy nie mam czym zawieźć. Lubelskie powiat bialski. Znacie jakąś konkretną firme co nie leci w kulki i dobrze płaci?

Opublikowano

Znajdź dobrze pośrednika i wio.cena 13 o 14 r za jałówki dla dużego dostawcy . może 7 za hf 8 za mięsną ugrasz netto

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Jak ceny za jałówki mieszańce w lutym? Mam trzy sztuki i po ostatniej akcji co gościa mało co byk nie zabił to nie mam do kogo się zgłosić a na rzeźnie do Włodawy nie mam czym zawieźć. Lubelskie powiat bialski. Znacie jakąś konkretną firme co nie leci w kulki i dobrze płaci?

A jak Gramar teraz płaci  za mięsne jałówki, byki?

Opublikowano
25 minut temu, sylip napisał:

A jak Gramar teraz płaci  za mięsne jałówki, byki?

Ja sprzedawałem przez pośrednika,przyjeżdżał p.Czajkowski. ostatnio wyszły mi 7,60 ale to bylo w grudniu. Nie wiem jak teraz cenowo. Zawiózł bym do Włodawy ale 3 sztuki to ciężko bo kawałek mam,gdyby 2 to bym wpakował w przyczepkę i jakoś bym.sie zatelepał😀

Opublikowano
29 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ja sprzedawałem przez pośrednika,przyjeżdżał p.Czajkowski. ostatnio wyszły mi 7,60 ale to bylo w grudniu. Nie wiem jak teraz cenowo. Zawiózł bym do Włodawy ale 3 sztuki to ciężko bo kawałek mam,gdyby 2 to bym wpakował w przyczepkę i jakoś bym.sie zatelepał😀

netto?

Opublikowano

Panowie i Panie, Panie i Panowie ponieważ od jakiegoś czasu nikt tu nie pisze ( nawet o cenach bydła) proponuję i proszę abysmy się przeniesli do topicu Rozmowy producentów wołowiny gdzie jak mniemam za duperele banów nie będzie a i o cenach pogadamy (popiszemy). Obecny temat zostawmy dla szanownych moderatorów niech mają uciech i oni tu piszą. Pozdrawiam serdecznie wszystkich... 

P. S. Czemu to robię? Bo czasem nudno 😁😁🐮 Kanalia zapraszamy ciebie też ( a może zwłaszcza) 

• Like 2
Opublikowano
Belaruss820 napisał:

agrostar bogdanski osiak

Opublikowano

A gdzie to je? Już zjazd na plutycze przyjechałem dalej prosto do tej gawedziarskiej braci co lubja słuchać o brzasku mruczacych rogatych.pomocy musik się zgubiłem.za wiele zakrętów dla prostego chłopa z krzywymi widlami

Opublikowano
1 godzinę temu, Berthold napisał:

Panowie i Panie, Panie i Panowie ponieważ od jakiegoś czasu nikt tu nie pisze ( nawet o cenach bydła) proponuję i proszę abysmy się przeniesli do topicu Rozmowy producentów wołowiny gdzie jak mniemam za duperele banów nie będzie a i o cenach pogadamy (popiszemy). Obecny temat zostawmy dla szanownych moderatorów niech mają uciech i oni tu piszą. Pozdrawiam serdecznie wszystkich... 

P. S. Czemu to robię? Bo czasem nudno 😁😁🐮 Kanalia zapraszamy ciebie też ( a może zwłaszcza) 

Jak teraz się najlepiej czyta ten temat, w końcu są ceny. Wolę 10 postów w tym 2-3 ceny, niż 10 stron i 2-3 ceny. Nie raz czasu nie było żeby to wszystko przeczytać. 

Sam jednak osobiście zgadzam się z kanalią co do tego całego "biznesu". 

• Like 2
Opublikowano
5 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Żyje ten Czajkowski bo coś tu wcześniej było że niby byk go zabił 

Opublikowano
36 minut temu, krzysieek napisał:

Jakieś opinie o handlarzu Drzazga Piotr?

Jaki regjon jesteś ze pań drzazga dojeżdża? zważ bydło na swojej wadze potem chandluj jak to mówią potrafi się zacinać . Z wypłacalności nazekan nie slyszalem

Opublikowano
10 godzin temu, karolr2 napisał:

Żyje ten Czajkowski bo coś tu wcześniej było że niby byk go zabił 

U mnie w okolicy już dwa razy go pochowali. Z tego co wiem to w szpitalu jest. Ale to już stare informacje, musiałbym kumpla spytać czy coś więcej wie. A nawet nie wiem.jak ma na imię, zawsze Czajkowski się mówiło 😀 bo ja od niedawna z nim handluję odkąd za zięcia przyszedłem.

Opublikowano
2 godziny temu, krzysieek napisał:

Wschodnie Podlasie

To masz tu sporo super agentów od bydła do wyboru.jak to z filmiku tu wystawionego co waga to inne cyferki😉

Opublikowano
1 godzinę temu, zkordalski napisał:

Eee ta firma z nagrania znam głos pracownika Urbanek ?

A to oni tacy cwaniacy nawet jak daleko jadą a wagę widzą to takim jadą

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v