BercikTX

Czy ciagnik wart kupna

Polecane posty

izydor6280    1086

wyglądem się nie robi, a na zdjęciach to zawsze będzie pięknie i ładnie

co do samego ciągnika cena kosmos, opona już nie za ciekawa, na plus przedni podnośnik i komplet zaczepów, reszta to oceny na miejscu

Polska B

Kupię zwrotnicę lewą oś okrągłą c330/360

Wiadomość z agroFakt.pl

BercikTX    0

Dzięki za odp. Ciągnik kupiony wziąłem go za 50500. Jest co nie co do poprawek, nie powiem ze nie. Ale ogólnie jest ok i nie było za bardzo się do czego przyczepić. Silnik i skrzynia ładnie pracuje . 

Zastanawia mnie tylko turbo czy pracuje bo go nie słychać jak dodaje się gazu. Ile może kosztować turbo do takiej reni ? 

BercikTX    0

ogulnie to pali ładnie , praca silnika tez jest bardzo ładna i normalnie się wkręca na obroty i nie kopci tylko jak po odpaleniu jak mocno zimny to trochę przy kopci . 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez krystiab
      Witam wczoraj w Renault75-14 gdy była trochę większa trawa zatrzymywał się wałek (coś takiego jak by zaczynał się ślizgać ) . Wiecie panowie co może być przyczyna, tarcza wom do wymiany ? 
    • Przez Lukasz0515
      Witam podpowiedź mi ktoś jak zmienic obroty walka w renault ares 720rz z 540 na 100 powiem od razu ze nie mam żadnej dźwigni przy siedzenia, tylko zagłuszone trzy okienka, z tyły między belkami również nie ma zadniej dźwigni,  zmieniałem końcówkę walka która kupiłem i jest niby na 1000 też nic nie daje, mam w przełączniku od wycieraczek zmianę z 540 na 1000 ale zmienia mi obroty dosłownie o 100
    • Przez _cino_
      Witam, czy może ktoś sprawdzić w katalogu części wymiary oringów rozdzielacza hydrauliki zew. Renault 110.54 ( bez ehr )

• Przez mario17_1989
      Witam! W trakcie mulczowania posypalo sie lozysko straszne luzy ma od womu na wyjsciu I poszlo 15l oleju w glebe.Czy ktos z was przerabial temat wymiany w pokrewnych modelach cza go rozpolowic czy obedzie sie bez? Z gory dzieki za podpowiedz.

Ps. Moglby ktos podac wymiany lub nr katalogowy lozyska I uszczelniacza??
    • Przez lukii85
      Witam jestem nowym posiadaczem Renault Ares 825,jest problem z przednim na pendę nie mozna go wyłączyć,jest ktoś w stanie podpowiedzieć gdzie szukać przyczyny. To będzie problem w hydlallice czy elektronice,ewentualnie szukam godnego mechanika okolice Sieradza woj łódzkie 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj