-
Podobna zawartość
-
Przez krystiab
Witam wczoraj w Renault75-14 gdy była trochę większa trawa zatrzymywał się wałek (coś takiego jak by zaczynał się ślizgać ) . Wiecie panowie co może być przyczyna, tarcza wom do wymiany ?
-
Przez Lukasz0515
Witam podpowiedź mi ktoś jak zmienic obroty walka w renault ares 720rz z 540 na 100 powiem od razu ze nie mam żadnej dźwigni przy siedzenia, tylko zagłuszone trzy okienka, z tyły między belkami również nie ma zadniej dźwigni, zmieniałem końcówkę walka która kupiłem i jest niby na 1000 też nic nie daje, mam w przełączniku od wycieraczek zmianę z 540 na 1000 ale zmienia mi obroty dosłownie o 100
-
Przez _cino_
Witam, czy może ktoś sprawdzić w katalogu części wymiary oringów rozdzielacza hydrauliki zew. Renault 110.54 ( bez ehr )
-
Przez mario17_1989
Witam! W trakcie mulczowania posypalo sie lozysko straszne luzy ma od womu na wyjsciu I poszlo 15l oleju w glebe.Czy ktos z was przerabial temat wymiany w pokrewnych modelach cza go rozpolowic czy obedzie sie bez? Z gory dzieki za podpowiedz.
Ps. Moglby ktos podac wymiany lub nr katalogowy lozyska I uszczelniacza??
-
Przez lukii85
Witam jestem nowym posiadaczem Renault Ares 825,jest problem z przednim na pendę nie mozna go wyłączyć,jest ktoś w stanie podpowiedzieć gdzie szukać przyczyny. To będzie problem w hydlallice czy elektronice,ewentualnie szukam godnego mechanika okolice Sieradza woj łódzkie
-