News
Co sądzicie o prasie Ursus
Przez
Rolnikxxxx, w Ceny maszyn
-
Podobna zawartość
-
Przez rolnikursus
Zakładam nowy temat o cenach przyczep rolniczych bo chciałem zobaczyć ile kosztuje nowa Pronarka a tu nie ma takiego tematu jest dotyczący Uni, Metal Techu ale pozostałych marek nie ma.
Wiec tak przyczepa Pronar T635/2 6ton z wyposażeniem plandeka, koło zapasowe, podest jest do sprzedania za 33 tyś brutto, moim zdaniem to bardzo tanio
sorki za błąd w tytule ale dopiero teraz zobaczyłem i nie wiem jak to zmienić
-
Przez piotrek8903
Witajcie rozgladam sie za tymi modelami masseya chcial bym zasiegnac opini o tych modelach jakie jest ich spalanie , dostepnosc czesci , czy w lubelskim sa jakies sklepy z czesciami i mechanicy lub serwisy ktorzy je naprawia , wolal bym aby bylo jak najmnoej elektroniki i elektohydrauliki, nie znam sie kompletnie na obsludze zachodnich ciagnikow posiadam ursusa 5314 a z typowym zachodem nie mialem doczynienia tak wiec prosze o opinie uzytkownikow tudziesz fachowcow.
-
Przez siwymirek
Witam interesuje się zakupem beczkowozu pojemność około 13-16tys jakie polecacie opinie rady co sami urzytkujecie...? Musi być na szerokim kole oś skretna... dzięki za info
-
Przez kami
Witam . W tym temacie prosiłbym o pisanie postów związanych z cenami nowych ciągników Steyr, Case, New Holland. Więc jeśli ktoś zna ceny tych maszy to prosze pisać