Pompa wtryskowa nie daje paliwa na wtryski
Przez
Arasowsky, w Władymirec T-25
-
Podobna zawartość
-
Przez MarcinKdziak
Mam problem ze skrzynią we władymircu ,już 4 raz mi się rewers odbezpieczył,ze dwa miesiące pochodziło i znowu to samo ,czy ktoś wie dla czego tak się dzieje .zaznaczę łożyska w niej wszystko dobre.Ale podejrzenie jest na łożysko od docisku sprzęgła,bo wygląda na rozsypane ,czy nie robi drgań na skrzynię i przesto może się rewers odbezpieczać. Pilnie potrzebna pomoc,czy ktoś tak już miał przy swoim ciągniku i liczę na szybką pomoc ,bo ciągnik potrzebny ,a co chwilę go robić ,to masakra.
-
Przez KubaT25
Witam wszystkich mam problem odnosnie t25 silnik robiony na zime obecnie ma zrobione 27 mth od remontu i jest problem ze ciągnik na wolnych obrotach kopci na niebiseko zapłon ustawiony wszystko okej na wolnych cisnienie ma 4.5 do 5 na ciepłym 1 1.5 i jak mu dam gazu to cisnienie podnosi się do około 3 3.5 dosć szybko sie nagrzewa . krok po kroku opisze przebieg napraw wal szlifowany rozrzad ustawiony na znaki nowe tloki cylindry pierscienie firmy zdvidgatel nowe głowice klawiatury . w dodatku żeby było ciekawie puka w filtr powietrza jakby zawory były zle ustawione ale ustawiałem wszystkie po 0.30 potem 0.25 i efekt ten sam co robić gdzie szukać przyczyny pozdrawiam
-
Przez karbex
Witam. Kurde kupiłem władka i robię remont zwolnicy bo coś żegotało. Po rozebraniu okazało się że półoś jest z plasteliny i się wyjechały zęby na kole zębatym półosi. Założyłem nówkę sztukę produkcja polska i po montażu nie ma wgóle luzu międzyzębnego. Półoś się trochę rusza ale nie da się jej ręką obrucić. Miał ktoś taką akcję? Półoś ma złą geometrię zębów na kole zębatym czy co? Macie pomysła?
-
Przez ruskit25czerwony
Witam.
Proszę o pomoc, czy mógłby mi ktoś narysować jak dziecku schemat podłączenia alternatora do t25, wymieniałem całą wiązkę i niestety gdzies chyba zbłądziłem ponieważ ładowania nie ma, alternator sprawny. Posiadam dwa amperomierze.
-