pług do ursus c385 jaki ?
Przez
Lukasz-ursus-1998, w Pługi
-
Podobna zawartość
-
Przez damiandg
Witam chce kupić pług jedno belkowy czteroskibowy. Zastanawiam się między Agromaszem a Akpilem. Akpil jest droższy prawie o 6000zł. Czy warty jest tej ceny? Z góry mówię że nie chce starego zachodniego bo cena ich w mojej okolicy to kosmos a wszystko do wymiany. Powiedzcie który lżej będzie orał. U mnie zienia bardzo ciężka więc pług będzie miał odkładnie ażurowe.
-
Przez pupek
Poszukuje siłownika obrotu jak na załączonym zdjęciu lub wie ktos gdzie można zrobić jego regeneracje zaworu ktory jest integralną częścia silownika.
A może ktoś wie dlaczego nie chce wogóle obracać
-
Przez BELLAAGRO
Panowie pomóżcie gdyż nie mogę sobie poradzić z ustawieniem pługa. Pług jak na zdjęciach pracuje z fendt 716 com2 i przy obracaniu uderza kołem o ziemie, gdy skręcę łącznikiem tak żeby go można było obrócić to nie równo zbiera, wypadało by za każdym razem ściągać łącznik do siebie a przecież to można by oszaleć. Ramiona skręcone maksymalnie. Zastanawiam się czy można ustawić tą wieże, żeby obracać kołem do góry. Bardzo proszę o pomoc.
-
Przez Makis2111111
Witam otóż mam pytanie jak tu ustawić siłę ciągu w tym pługu
Tu jest tylko ustawianie szerokości roboczej siłownikiem, i dodam że jest też możliwość ustawienia szerokośći roboczej każdej skiby ale jak ustawić siłę ciągu??? Poniżej zdjęcia pługa
Jak by ktoś chciał zerknąć tu mam tu jakaś instrukcje niemiecka
450_0.pdf
-
Przez Sebastian_
Witam. Poszukuję pługa 4 skibowego obrotowego vario z przedpłużkami i kółkiem w środku pługa. Do ciągnika 115km (claas arion 510). Ziemie bardziej piaszczyste i część gliniastej. Budżet do 40 tyś. Czekam na wasze propozycje. Zastanawiam się nad rabewerk albatros V 120 M IV, Lemken variopal 140. Pługi z przedpłużkami. 115km wystarczy na taki pług ?.
-