Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

zwykłych ludzi gonią ze cmentarzy a te pisowce wieńce sobie składali pod pomnikami itp

policja waruje w radiowazach pod cmentarzami

2 minuty temu, racyl napisał:

widzicie pisiory jak was w bambuko robią 🤣😂😂😂😂

EVP8TI6UMAAA1cw?format=jpg&name=medium

i w czym problem widzisz ze stary dziad się zarazi ???  tak się boisz o niego ??

Opublikowano

gej to gej 😁 natura tak zdecydowała i żaden prawicowy katolik nic na to nie poradzi 😂

Opublikowano

Problem jest że łazi , a nie wolno i to z tabunem ludzi . Cesarz kuźwa mać .

1 minutę temu, Roman176 napisał:

w czym problem widzisz ze stary dziad się zarazi

Opublikowano

3 minuty temu, hubertb napisał:

Panowie wyszedłem, do kościoła ostałem się w kolejce, otwieram  laptop i nie wierzę .... Dajcie sobie na wstrzymanie. 

To jest forum i to ma być dyskusja, każdego trzeba w niej szanować nie zależnie od poglądu, nacji, wiary, inteligencji z wyłączeniem rzecz oczywista części rowerowych. 

to jest chyba pierwsza oznaka zakażenia ...  gryzienie się, sam czytam i nie dowierzam  nawet nie czytam co tam po tyłach 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

i w czym problem widzisz ze stary dziad się zarazi ???  tak się boisz o niego ??

to po ile tys jest nagroda od jednej głowy ? 😂

to mamy prawo dla wszystkich takie same i wszyscy płacą po równo albo takie coś jak to

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

do ciebie nie przyjdzie , pozarażają się i po problemie w czym dalej problem ?

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

Jak mogą być prawicowymi socjalistami to czemu nie mogą tłumnie przestrzegać zakazu zgromadzeń?

Opublikowano (edytowane)

Na nagraniach jest czarno na białym że złamano prawo . Ciekawe czy prokuratura śledztwo wdroży ?

Nie obchodzi mnie czy się zarazi . Pytam dlaczego jemu wolno ? Jakim prawem tak się zachowuje ? Polskę na własność przejął ?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Dyskusja powinna mieć jakiś sens w te chwili wygląda nie dość że chaotycznie to jeszcze wulgarnie, rasistowsko i bezładnie. 

zwierzęta przemówiły ludzkim głosem i shakowały właściciela konta na af 

Opublikowano

Samotny spacer po lesie - mandat 500 zł. No chyba, że jesteś Jarosławem Kaczyńskim. Wtedy za przechadzkę po mieście dostaniesz nie mandat a obstawę. Tak wygląda pycha i pogarda #PiS

EVQit2yX0AEMVE5?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Jak mogą być prawicowymi socjalistami to czemu nie mogą tłumnie przestrzegać zakazu zgromadzeń?

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Na nagraniach jest czarno na białym że złamano prawo . Ciekawe czy prokuratura śledztwo wdroży ?

pomyślcie przez chwile .................................

....................

to nie boli 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

pomyślcie przez chwile

oświeć ?

Opublikowano

Mamy w kraju segregacje. Na tych gorszych, którzy dostają mandaty za złamanie zakazów i tych lepszych, których prawo nie obowiązuje bo je stanowią. Via FB Na tym samym placu... Warszawa 10.04.2020

EVQoOU8WoAIEr1E?format=png&name=900x900

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

Mamy w kraju segregacje. Na tych gorszych, którzy dostają mandaty za złamanie zakazów i tych lepszych, których prawo nie obowiązuje bo je stanowią. Via FB Na tym samym placu... Warszawa 10.04.2020

chyba u ciebie w głowie 

• Confused 1
Opublikowano

Chamstwo w państwie . Pewno Jarek do sklepu szedł i tak po drodze wstąpił . no ale reszta ? 🤔

2 minuty temu, Roman176 napisał:

pracuje ktoś u ciebie

Wszyscy coś robią . A co ?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Nie nie to powinno być tak że Dżej Kej powinien dziś świecić przykładem a nie afiszować się z tłumem. 

Ty się spinasz i żyłki ci pękają a oni mają ubaw że i tak im nic nie zrobisz bo mają na tych swoich paradach darmową ochronę policji 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v