Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

no  to ja o premierze wspomne marcinkiewiczu , na początku sprawa była smieszna no ale teraz robi sie chyba poważnie niestety sąd orzekając wysokosc alimentów nie bierze pod uwaga że komuś może sie gorzej wieść , i tu trudna sprawa być może jak by marcinkiewicz miej gadał to żądzący znalezli by mu fuche dobrze płatną a tak rzucony na pastwe losu nie dał sobie rady .

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

no  to ja o premierze wspomne marcinkiewiczu , na początku sprawa była smieszna no ale teraz robi sie chyba poważnie niestety sąd orzekając wysokosc alimentów nie bierze pod uwaga że komuś może sie gorzej wieść , i tu trudna sprawa być może jak by marcinkiewicz miej gadał to żądzący znalezli by mu fuche dobrze płatną a tak rzucony na pastwe losu nie dał sobie rady .

A to co mu się stało bo w temacie nie jestem ? Była go znowu gania po sądach ?

Opublikowano

No to pięknie, a taki byłem przywiązany do poprzedniego tematu. Nie wiem czy będę godzien tu coś pisać. W końcu "okiem rolnika" jakby pewne granice zakreślało. 😂

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Romuś pisać mógł nie będzie , bo On oko górnika ma . :D

JAK NA RAZIE TO JESTEM PACJENTEM jednoręcznym 

6 minut temu, mirro napisał:

Eee tam przecież dla Romana ważniejszy węch pod ziemią.😂

jeno i drugie ty nad ja pod ziemia jest ...😜

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

JAK NA RAZIE TO JESTEM PACJENTEM jednorocznym 

Znaczy że co ?

Opublikowano
7 minut temu, zetorki12 napisał:

Przykre . Życzę szybkiego powrotu do zdrowia .

dzięki 

4 minuty temu, mirro napisał:

A poskładali ci choć łapkę jak należy?

mam nadzieje ze tak zobaczymy jak zdejmą gips  ale chyba dobrze jest bo w zeszłym tygodniu miałem 3 razy gips wymieniali ze względu na ranę 

ale dłoń nabiera koloru ludzkiego bo była czarna 

Opublikowano
36 minut temu, Roman176 napisał:

Faktycznie ale chyba sam jest sobie winien. Raz ,że cały czas nikt na fali nie będzie a dwa mógł się odwoływać o zmniejszenie zobowiązania.

Przy okazji dowiedziałem się ,że Macierewicz będzie marszałkiem seniorem. Nawiasem mówiąc sporo tych seniorów w sejmie się znalazło.Może by tak ktoś ustalił wiek emerytalny parlamentarzystów ,bo mówiąc w żartach za sejmem powinna stać karetka pogotowia w gotowości.

Opublikowano

Ciekawe czy Macierewicz apel smoleński zechce wprowadzić w sejmie ? 🤔

Opublikowano
20 minut temu, dsbh napisał:

Faktycznie ale chyba sam jest sobie winien. Raz ,że cały czas nikt na fali nie będzie a dwa mógł się odwoływać o zmniejszenie zobowiązania.

Przy okazji dowiedziałem się ,że Macierewicz będzie marszałkiem seniorem. Nawiasem mówiąc sporo tych seniorów w sejmie się znalazło.Może by tak ktoś ustalił wiek emerytalny parlamentarzystów ,bo mówiąc w żartach za sejmem powinna stać karetka pogotowia w gotowości.

No z tego co mi wiadomo to karetka ma tam dyzury podczas obrad wiec nie ma co sie dziwić, że chyba Terlecki powiedział, że mamy jedna z najlepszych opiek medycznych w Europie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Romuś pisać mógł nie będzie , bo On oko górnika ma . :D

Też w ziemi ryje, tylko na innym poziomie😁

Opublikowano

lepsza by byla sztuczna mgla a potem odglos pekajacych  parowek.........................

wczorajsze nominacje do tk i dzisiejsza na mieszalka sa realizacja starej maksymy -jesli nie moze byc lepiej to niech przynajmniej bedzie smieszniej.

hanysy twarde sa- lezalem na ortopedii ze slazaczkami- jedna po takiej samej operacji, wstala wczesniej niz ja a byla juz w wieku po poborowym i to mocno. roman nie operowali cie przypadkiem w wojewodzkim szpitalu w piekarach ???

Opublikowano

Roman - kiedyś kumpla odwiedzałem a ponieważ leczyli mu oparzenia i składali jednocześnie to oddział oparzeniowy. Gadka taka sobie bo śmiać się nie mógł za bardzo. W pewnej chwili kiwa głową i mówi: "patrz na asa". Jedzie o jednej nodze facet właściwie to piguła go wiezie. Druga noga zgodnie ze specjalnością zakładu. Okazało się, że popili i zasnął przy ognisku. Jedna zjarana, że amputowali... Tak, że roman - uważaj na siebie 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v