Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie gadanie nie sprzeda się to zostanie i będzie robił. A ma inne wyjście? 😂

Opublikowano (edytowane)

swoje 2 razy drozej jak inni i jest ok a kupc to za pol darmo bo od razu sprzedajacy niepowazny jak normalna cena. skad ja to znam pelno takich "inteligentow"  .GLUPI LUDZIE-GLUPIE ZACHOWANIE.ot cala prawda,a i przwaznie u takiego inteligenta ten sprzet co kupil za pare groszy nagle staje sie najlepszy na swiecie i najdrozszy ja za dotknieciem czarodziejskiem rozdzki hahah

Edytowane przez szmergiel
brak
  • Like 1
Opublikowano

Czemu miastowy ? Patrząc na inne jego ogłoszenia to raczej nie .

Opublikowano

Nie patrzyłem na inne, ale jakby był z gospodarki to jęczmienia z pszenicą by nie pomylił.

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

swoje 2 razy drozej jak inni i jest ok a kupc to za pol darmo bo od razu sprzedajacy niepowazny jak normalna cena. skad ja to znam pelno takich "inteligentow"  .GLUPI LUDZIE-GLUPIE ZACHOWANIE.ot cala prawda,a i przwaznie u takiego inteligenta ten sprzet co kupil za pare groszy nagle staje sie najlepszy na swiecie i najdrozszy ja za dotknieciem czarodziejskiem rozdzki hahah

Odezwal sie handlarz co picuje wszystko i chce zarobic na biednym rolniku. Za pere groszy to tylko handlarz kupi rolnik nie zdąży.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A pisz, mądrego to warto zacytować przecież

Oj słodzisz sobie 😊

Opublikowano
1 godzinę temu, czesio200 napisał:

Odezwal sie handlarz co picuje wszystko i chce zarobic na biednym rolniku. Za pere groszy to tylko handlarz kupi rolnik nie zdąży.

Ten pan akurat drogo i dobre sprzety sprzedaje

Jak cos dobre to i sie ceni 

A wiadomo kazdy chce zarobić to jego praca 

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Jeszcze lepsze porównanie 🤣

zostawiłem komentarz tak jak Pan z filmu prosił i po 5 minutach znikł:) 

"Po Johnym ładniej zaorane ładnie przykryte a po Arbosie jakoś tego efektu nie widać płydzej zwłaszcza pierwsze korpusy rzucają się w oczy w czasie filmu 5:00 porównajcie z czasem 1:40 z jonym z MF też tak było ustawione. W czterech cylindrach dla mnie kubota najlepsza "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v