News
problem z john derre 550
Przez
farmer_89, w Prasy rolujące John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez Szczepan26
Witam. Użytkuje ktoś prasoowijarke JD 744??? Mam zamiar taką kupić ale chciałbym poznać opinie na jej temat. Wady zalety??
-
Przez grzesiue
Witam, czy jest ktoś w stanie przedstawić różnice w wyposażeniu prasy np. Jd 592 w wersji Premium w odniesieniu do wersji standardowej, rozglądam się za prasą, chce zaczerpnąć od was informacji. Niestety nie mam rozeznania w prasach pasowych, do tej pory prasowałem tylko Warfama Z-543.
-
Przez małoroly2018
prasa john deere 590 nie po otwarciu komory nie wyrzuca balotów, prasa wyposażona w odrzutnik belek, problem polega na tym że po zrobieniu beli i otwarciu klapy belka nie chce wypaść ciasno siedzi w prasie, muszę za każdym razem wyłączać wom bo zanim belka wypadnie to mi rozedrze siatkę jest to trochę uciąrzliwę w pracy. by wyrzucić belę muszę wysiąść i ją wytoczyć lub szybko cofam i ostro na hamulec i wtedy wypada. dałem już mocniejszą sprężynę tą która podnosi odrzutnik po otwarciu komory ale nic to nie dało no może trochę 1 na 10 wypadnie. czy w tych prasach pasy nie powinny trochę podnieść belki po otwarciu komory by podbieracz nie rwał siatki? jak nie wyłącze wom i belka jest w prasie po otwarciu komory to zerwie siatkę. w czym jest problem, prasę posiadam 1 sezon. podbieracz wąski ze słoneczkami.
-
Przez Theprzemo205
Witam posiadam prasę john deere 540 z owijaniem sznurkiem i mam pytanie czy da radę do tego modelu zamontować aparat do owijania siatkom bele?
-
Przez Marek1562
Witam Przy prasie John Deere 854 przy końcu formowania beli na górze z prawej strony zaczynają się wydobywać dziwne dźwięki takie charakterystyczne stukanie. Miał ktoś może podobny problem?
-