News
-
Podobna zawartość
-
Przez GrzegorzKulawiecki
Witam, coś rzęzi gdy np. W orce podniose pług do góry, słychać dziwny dźwięk takie rzężenie, i podnośnik delikatnie puszcza i dobija do góry z powrotem, oleju jest dosyć, co to może być?? Druga sprawa to podnośnik nisko podnosi, mam ustawione podnośnik w pozycji P - pływające Trzecia sprawa, w którym miejscu jest prądniczka od licznika motogodzin,? Bo nie działają motogodziny I jeszcze jedno macie świece żarowe w tym modelu? Bo u mnie ich brak mam 1991 r. Niedawno go kupiłem i stąd tyle pytań.
-
Przez Pawel89pl
Tak jak w tytule ciągnik niedawno kupiony i wychodzi na to że trzeba zmienić akumulator bo po nocy ledwo kręci . Tu pytanie jaki kupić żeby był dobry . Do tej pory był 140ah 800A . Kupić taki sam czy 180ah 1000A ?
-
Przez Tomkon
Witam, chciałbym kupić opony do zetora 9540.. Mam na tyle 18.4 r34 a przód 13,6 r24.. Co powiecie na opony Kabat diagonalne, poleca mi je lokalny sprzedawca.
-
Przez radek5314
Gdzie znajduje się przekaźnik świec żarowych w Zetorze 10540 w ktorym miejscu dokladnie?
-
Przez Terracan
Witam .Jestem w trakcie zakupu proximy i mam pytanie odnośnie opon.Co prawda nie pamiętam rozmiaru przód 24 tył 34 i się zastanawiam jakie opony wziąć.Bo jest na standardowych i mam możliwość wzięcia do niego opon ciut niższych i szerszych za dopłata oczywiscie i moje pytanie. Czym to się różni w pracy ciągnika? czy warto dopłacać za te szersze opony
-