News
-
Podobna zawartość
-
Przez Radiosiek
12.12.2019
Szukam niedrogo bloku do C355 ponieważ mój rozwaliła przeciwwaga wału korbowego.....
Nie musi być ładny ale najlepiej nie po zamrożeniu.
Województwo wielkopolskie (i ew. ościenne województwa )
Odbiorę osobiście
Jeśli będzie potrzeba rozbiórki-mogę pomoc odjąć od reszty traktora.
Kontakt priv lub 609207711
-
Przez maciek251
Cześć ,
Po wieloletnim pobycie w Danii i Usa na farmach zjechałem do kraju bo rodzice wiek 67 lat wuj stary kawalir 70 ha ziemii tez juz potrzebuje pomocy ..
Teraz Meritum
Chce odtworzyć sklep z częściami do maszyn rolniczych tylko ukierunkowane silnik skrzynia biegów mosty hydraulika wszystkie katalogi mam ..
Ceny części mogę mieć takie jakich nikt nie ma (import własny z innych krajów eu i poza oczywiście oryginał lub zamiennik co kto woli )
co wam mechanicznego najczęściej siada w gospodarstwach?
w styczniu będę robił pierwsze zamówienie napewno będę miał większość docisków do maszyn u siebie na miejscu firmy valeo od ręki oraz synchro rewersu przód tył .
Generalnie tylko zachód plus forterra i nowsze zetory bo sam mam plus nowe ursusy ze skrzynia valtry
-
Przez piotrplesnaik
Witam,
Kupię Zetora 5320 lub 5340 rok produkcji 2000+ .
Mam do sprzedania Zetora 7211 z roku 1991 , 4,500 mth. Cena do uzgodnienia .
Zainteresowanych zapraszam pod nr tel 600-262-870.
-
Przez Qwerty8530
Woj. Lubelskie - powiat chełmski
Witam ! Mam na sprzedaż ciągnik rolniczy Zetor 16145 z 1988r. Ciągnik jest po regeneracji pompy wtryskowej oraz remoncie kapitalnym silnika, który został przeprowadzony 2 lata temu. Trzyma ciśnienie oleju zarówno na zimnym jak i ciepłym silniku. Posiada on wzmocnioną pomę podnośnika i 2 siłowniki wspomagające, dzięki czemu ma zwiększony udźwig. 2 lata temu zostały zakupione nowe radialne opony tylne marki Taurus o rozmiarze 520/70 R 38. Z przodu zaś założone są opony o rozmiarze 14.9 R 24 i mają 70-80 % bieżnika (również radialki Taurusa). Ciągnik posiada skrzynię 3-biegową ze sprawnym wzmacniaczem. Przedni napęd również w 100 % sprawny, przerobiony na sprzęgło kłowe. Wspomaganie jest na Orbitrolu. W zestawie również tylny zaczep automatyczny i tylne obiążniki na kołach. Ciągnik do sprzedania wraz z pługiem marki Kverneland Fraugde. Posiada on nowe elementy robocze, zmienną szerokość orki (35,40 i 45 cm) oraz zabezpieczenia na sprężynach. Cena za ciągnik razem z pługiem - 44 000 zł do negocjacji. Więcej informacji pod numerem telefonu - 781 326 347 . Pozdrawiam.
-