-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
-
Przez GABBER85
mam problem, kupiłem cielaka LM i chudnie z tygodnia na tydzień, widziałem LM w oborze i nie było tam jerseya ,
ma 2 miesiace , nie kaszle , ma apetyt pije mleko z drożdzami , siano i troche musli je, zero objawów, na poczatku miał biegunke ze dwa razy po 3 dni, tak jak inne , SM sie odbiły i jedzą a on chudnie i żebra znać,
był zakolczykowany i ma otwór rozerwany lekko i troche zaropiałe - niedużo od 2 tygodni, polewany Rivanolem, Goi mu się....CO MU JEST? uciąć kolczyk , cos innego??
-
Przez latka890098
Witam, przychodzę z pytaniem. Dla naszej jałówki wypadła macica, zacielona ponownie. Już kilka dni po terminie A widze, że jak leży to coś jej wychodzi, nie mam pojęcia co to może być. Czy myślicie,że raczej znowu wypdanie?
-
Przez Kamilo98
Witam mam pytanie czy opłacało by się zakupić gospodarstwo rolne 25 h ziemi 3-4 klasy z podstawowymi maszynami i bydłem 40 sztuk za 1,5 mln 800 tys wkład własny resztą na kredyt proszę podpowiedzieć czy wygenerowalo by to gospodarstwo przychód na spłatę kredytu i jakieś życie z góry dziękuję za podpowiedzi
-
Przez Przemekjajajaka
Witam 3 tygodnie temu kupiłem cielaki od Pana Patryka z Kisielska ma dużo ogłoszeń po całej Polsce .
Transport przyjechał wszystko rozładowane pieniądze do ręki jeden podpis i pojechał.Gdy się zapytałem o paszporty to powiedział ze przyjdą do tygodnia gdyż musi je przetłumaczyć bo cielaki przyjechały z Litwy.Moje pytanie czy to tak zawsze długo trwa miało być tydzień a leci już trzeci telefonu nie odbiera a gdy już odbierze to ta sama Śpiewka ze już wszystko wysłane
-