Dudek2000

Nie odpala jak jest zimny.

Polecane posty

Dudek2000    0

Witam, co może być nie tak jeśli jak jest ciepły to wszystko ładnie chodzi, a jak postoi dłuższą chwilę to strasznie ciężko ma odpalić, czy to wina pompy czy wtrysków? I jak to naprawić, z góry dziękuję 😉

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zetorki12    10393
Napisano (edytowany)

Ale co? Nie kręci , czy paliwo nie dochodzi ?

Edytowano przez zetorki12

ZETOR TEAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

sadek9    114

Najpierw zmierz kompresję, jeśli nie to to po kolei układ paliwowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Mroczus002
      Witam,
      mam pytanie, a piszę w międzyczasie bo dziś zamierzam zerknąć do swojego Wladka, otóż ostatnio po podłączeniu akumulatora i odpaleniu ciągnika zauważyłem po 5 minutach dym z stacyjki (tego pudła koło kierownicy).
      Zastanawiam się co może być problemem? Czy jeśli jest za duże napięcie na akumulatorze to może ruszyć stacyjkę ? a nie np. żarówki ?  napięcie na aku jest duże ok. 15V, nie wiem czy akumulator jest uszkodzony a czy alternator..
      Po odłączeniu klem z akumulatora (na odpalonym silniku) z stacyjki nic nie dymi (ładowanie na klemach bez akumulatora to 12 z hakiem, z akumulatorem (sprawdzałem również na 2) około 15-16V - więc ewidentnie jest problem. Być może akumulator robi zwarcie w układzie ?
      Dzięki za porady.

      proszę o wyrozumiałość
    • Przez Młodym
      Czy po zdjęciu klawiatury trzeba ustawiać zawory
    • Przez Zbynio
      Czy ktoś z Was talerzuje Władkiem? Jeśli tak to jaką talerzówką i jak sobie radzi ciągnik.
    • Przez Arasowsky
      Witam, posiadam w swoim T-25 pompę od c330. Była w regeneracji. Założyłem ją, przepompowałem, że na powrocie nie było żadnych bąbli w rurce z paliwem. Chciałem ustawić kąt wtrysku, ale kręcąc pompą, ropa nie idzie na wtryski. Wszystko idzie na przelew i wraca do zbiornika.
      Czy trzeba ją jakoś odpowietrzyć poza ręczną pompką? Gdzie może być problem?
    • Przez Kondzik100
      Mój władek ma za małą dawke paliwa i sie zastanawiam gdzie mu sie ja podkreca . I tu mam do was pytanie gdzie i czym sie podkręca ??
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj