rolnik200m

Targ z bydłem woj. Mazowieckie

Polecane posty

rolnik200m    45

Witam słyszałem że w województwie Mazowieckim w okolicach Białej Podlaskiej jest bardzo duży targ z bydłem. Może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się dokładnie. Byłbym bardzo wdzięczny za informację :)

jaco512    1076

Biała Podlaska i Mazowsze? Może ktoś miał na myśli Łosice, ale Biała do Mazowsza się nie zalicza.

rolnik200m    45
4 godziny temu, jaco512 napisał:

Biała Podlaska i Mazowsze? Może ktoś miał na myśli Łosice, ale Biała do Mazowsza się nie zalicza.

W sensie nie wiem gdzie to jest ale rzekomo okolice Białej Podlaskiej albo wschodnia część mazowsza. Wiesz kolego o tym jarmaku?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"

• Przez Rob355
      Witam. Zajmuje sie póki co produkcja roslinną ale korci mnie na wiosnę wejść w chów zwierząt. I tu musze mieć taki układ aby codziennie do nich nie zaglądać (mieszkam kilkanaście km od gospodarstwa). 
       Zajmuje się ktos hodowla bydła zachowawczego? 

• Przez Podleś
      Witam,
      mam problem z zacielaniem krów . Stosowałem hormony ( acegony, dinolityki itp.) zacielałem pod zegarek i zero efektu . Krowy zacielane po 5-8 razy . Do tego często ruje są niewidoczne , bezobjawowe. Myślałem ,że może problem tkwi w stłuszczonej wątrobie , bo kiedyś było podobnie , ale dostępne preperaty też nic szczególnego nie zdziałały. Może ktoś  z Was coś mi podpowie . Może wiecie czym skutecznym zastąpić wcześniej dostępny EPATOLAC B+ , który w moim stadzie sprawdził się rewelacyjnie , coś skutecznego na pobudzenie do rui. 
    • Przez Juziek
      Sprzedam 517128426

• Przez Juziek
      Sprzedam 517128426

• Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj