News
-
Podobna zawartość
-
Przez Facundoo
Witam, Panowie poszukuję ciągnika Renault, interesują mnie takie modele:
- seria 34: 75-34 MX lub TX, 80-34PX, 85-34MX, 90-34MX lub TX,
-seria 14: 75-14RS, 85-14LS, 85-14TS-TX,95-14 TX.
Jeśli ktoś z Was przypadkiem natrafi na któryś z w/w modeli godny uwagi, proszę na informacje na PRIV, będę zobowiązany.
-
Przez Pawlus21
Witam serdecznie potrzebuje pomocy odnośnie wymiany zestawów naprawczych cylinderka tył Renault 113.14.Najbardziej chodzi mi o te od środka.jak je zdemontować???
-
Przez brzoza98
Witam Państwa
Jestem właścicielem Renault 651s i mam problem. Mianowicie przy temperaturach bliskich 0 nie podnosi się tur, ani nie ma tez wspomagania kierownicy. Po rozgrzaniu się silnika wszystko ustępuje. Wiecie co może być tego przyczyną?
-
Przez radek997
Witam stałem się posiadaczem Renault 90-34 i mam takie pytanie do czego służą w nim dźwignię narazie wiem podnośnik biegi oraz napęd a reszta nic. Chodzi mi blokada prędkość walka itp...
Kolejna sprawa to że mam wyciek spod ciągnika tak. Jakby6z obudowy hamulcow. Tam na ciegnie jest sprężyna która docisk blaszke i spod tej blaszki mam wyciek ktoś wie co może być czy dużo roboty aby naprawić??
Chętnie porozmawiam przez telefon z kimś kto miał z tym ciagnikiem do czynienia
-
Przez Mariusz207
Witam ciężko wchodzi rewers i biegi w renault ares 550rx rewers mechaniczny biegi też ciezko wchodzą ale nic nie zgrzyta 4 polbiegi bez problemu się przełanczaja czasem na zimnym po wcisnieciu biegu ciagnik powolutku jedzie przy wduszonym sprzegle co może byc przyczyną że tak ciezko wchodzą synchronizatory ale nic nie zgrzyta i na wszystkich biegach ciężko wchodzą proszę o jakieś podpowiedzi
-