mad

Przystawka przedniego napędu-mechaniczna

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
mad    1

Witam, ktoś z użytkowników rozbierał może przystawkę napędu w serii x.14 lub wczesne x.54? Chcę wymienić łożyska i zastanawiam się w którą stronę wychodzi wałek i na co zwrócić szczególną uwagę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez grzeskw75
      Witam. Mam takie pytanie: gdy odpalę ciągnik ( silnik John Deere) to pracuje normalnie i jak jest nie jest zbyt rozgrzany i doda się szybko gazu, powyżej 1800 obr. to wtedy trochę przerywa, tak jakby gdzieś powietrza dostawał. Jeżeli gazu dodajemy powoli, nie tak gwałtownie wtedy wszystko jest ok. Jak ciągnik się rozgrzeje wszystko jest ok. Dodam że ciągnik poza tym pracuje równo, nie dymi, żadnych negatywnych oznak. Wie ktoś może o co chodzi, może to wina filtrów? Pozdrawiam.
    • Przez Maniekgrand
      Witam mam problem z Renault Celtis 446rx podczas pracy traci moc i zapala się kontrolka od świecy zarowej. Może ktoś miał taki problem? 
    • Przez Maślakowsky
      Witam. Potrzebuje pomocy w odszyfrowaniu złącz diagnostycznych załączonych na zdjęciu. Potrzebuje się dowiedzieć jakie to są złącza, do czego służą i którym się podepnę pod komputer w celu diagnostyki.

• Przez Maniekgrand
      Witam jestem nowy na forum mam problem z Renault Celtis 446rx chodzi o to że zapala się podczas pracy kontrolka od świecy zarowej i ciągnik traci moc. Co może być przyczyną ktoś cos wie???? 
    • Przez Lukasz0515
      Witam podpowiedź mi ktoś jak zmienic obroty walka w renault ares 720rz z 540 na 100 powiem od razu ze nie mam żadnej dźwigni przy siedzenia, tylko zagłuszone trzy okienka, z tyły między belkami również nie ma zadniej dźwigni,  zmieniałem końcówkę walka która kupiłem i jest niby na 1000 też nic nie daje, mam w przełączniku od wycieraczek zmianę z 540 na 1000 ale zmienia mi obroty dosłownie o 100
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj